Af - 24/02-16 14:52

Nu kommer likets afløsere på Facebook: Sådan får du demNu kommer likets afløsere på Facebook: Sådan får du dem

Desværre ser det sort ud med en egentlig dislike-knap.

Nu og i løbet af de næste dage bliver de nye like-knapper rullet ud på Facebook. Fremover kan man også vise medfølelse med andet end en himmelvendt tommelfinger.

Det skriver Facebook onsdag.

Min far er lige gået bort - 200 likes...

'Love, Sad, Angry, Haha, Wow' udvider snart dit følelsesregister, hvis du vil udtrykke dine følelser overfor dine Facebook-venners opslag med andet end et 'like.' Efter at have testet de nye reaktioner siden oktober i en håndfuld udvalgte lande bliver funktionen nu rullet ud på verdensplan, og altså også til dit newsfeed.

12 Facebook-typer vi alle har på vennelisten: Hvem er du?
12 Facebook-typer vi alle har på vennelisten: Hvem er du?

Reactions fungerer på den måde, at man trykker ned på like-knappen og så kommer de fem nye udtryksformer at vælge imellem. På en computer skal man blot lade musepilen svæve over tommeltotten.

Nicklas tager kampen op mod latterlige klager: - Jeg fandt en kerne i mit kernefrie rugbrød!
Nicklas tager kampen op mod latterlige klager: - Jeg fandt en kerne i mit kernefrie rugbrød!

- Vi har testet Reactions på et par markeder siden sidste år, og har fået en del positiv feedback tilbage. I dag er vi spændte på at tilbyde det til alle, der bruger Facebook rundt om i verden, skriver Sammi Krug, Product Manager hos det sociale medie og forsætter:

- Vi vil forsætte med at lære og lytte til tilbagemeldinger for at være sikker på, at vi har et udvalg af reaktioner, der er brugbare for alle. Vi håber, at I vil nyde de nye reaktioner.

I de kommende dage bliver de nye 'reactions' gradvist rullet ud til både Apple- og android-produkter samt computerens såkaldt desktop udgave, så det handler bare om at holde sig opdateret med den nyeste version af Facebook-appen på sin telefon eller tablet.

LÆS OGSÅ: Ny Facebook-funktion: Sådan kan du sige tillykke fremover

LÆS OGSÅ: 14-årige Lærke: - Stop med at dele nøgenfotos af mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx