Af - 12/08-14 16:01; Opdateret: 12/08-14 16:27

Av: Er det her næste virale bikini-trend?Av: Er det her næste virale bikini-trend?

Brysthår + lidt voks = viralt hit.

storybild

"Det her må da kunne gå viralt," skrev Benjamin Findlay, da han sidste år delte dette foto på Twitter. (Billede: @BenFindley83)

Sommeren har budt på massevis af virale foto-tendenser med bikini som ingrediens. Først der stribevis af modige mennesker, der under hashtagget #GetYourBellyOut delte billeder af sig selv i bikini, undertøj eller badetøj, hvor de undlod at skjule stomipose og ar.

Bikini-billeder af kvinder med stomiposer lægger tabu i graven
Bikini-billeder af kvinder med stomiposer lægger tabu i graven

Så kom #Fatkiny, hvor kvinder med kurver med rank ryg viste kroppen frem i bikini.

Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter
Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter

Nu indtager #ChestHairBikini og #HairBikini Twitter og Instagram - og underligt nok med et billede, der næsten er et år gammelt. Billedet blev delt af Twitter-brugeren Benjamin Findlay, der dog ikke selv er den behårede hovedperson på fotoet.

- Mine venner og jeg prøver altid at få hinanden til at grine. Jeg tror, at det samme gælder for resten af verden. Så det her er bare et eksempel på det, skriver Benjamin Findlay i en mail til metroxpress.

- Mine venner var til en fest, og min ven Mike (fyren på billedet) lod min veninde Aimee voksbehandle hans bryst, så det kom til at ligne en bikini, fordi han var så behåret, forklarer han og tilføjer, at de også lavede en grævling på ryggen af Mike, som der dog ikke blev taget billeder af.

23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede
23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede

Benjamin Findlay var ikke engang selv med til festen men lagde sidste år billedet på Twitter for at se, om de kunne få et foto til at gå viralt. Hvilket det så pludselig gør nu.

- I går aftes må nogen have opdaget det eller skrevet om det. For min Twitter har opført sig selv sindssygt lige siden. Aimee og jeg kan ikke holde op med at grine over det i dag - men vi har ikke hørt, hvad Mike synes om det endnu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx