Af - 04/07-16 18:29; Opdateret: 04/07-16 19:01

Glem ris: Dette kan redde din våde smartphoneGlem ris: Dette kan redde din våde smartphone

Har du også druknet din telefon?

storybild

Tricket med at smide sin druknede telefon i en plastikpose med ris har åbenbart en storebror, der skal virke endnu bedre.

Det skriver Unilad på baggrund af et ældre trick fra siden Lifehacker.

Røg telefonen ud af skjortelommen, røg tabletten i opvaskevandet - eller vil du helst ikke forklare, hvorfor din elskede elektroniske dims er gennemblødt og ikke vil tænde?

Ja, så er der råd på vej, og det har ikke noget med riskorn at gøre.

Du skal slet ikke lede i køkkenet efter det, der bedst gennemtørrer din telefon, hvis du taber den i toilettet eller lignende. I stedet skal finde ud af, hvor din kat besørger og hugge noget, ubrugt, kattegrus.

Så meget sparer du ved at tisse i brusebadet
Så meget sparer du ved at tisse i brusebadet

Der har været flere husgeråd, når det komme til, hvordan man redder en smartphone, der har været en tur i væske. Man har både kunne lægge den i ris eller skylle den i sprit.

Metoden med kattegrus skal dog være anbefalet af det amerikanske firma Gazelle, der primært lever af, at sælge brugte telefoner videre.

Sådan lærer du at pifte højt
Sådan lærer du at pifte højt

Sådan gør du


Først skal du forsøge at ryste så meget vand af den våde telefon som muligt, før du lægger den i kattens grus i slukket udgave.

Læg den derefter i det tørrede ler så længe som muligt. Altså, så længe som du kan undvære telefonen, men helst i mindst 48 timer. Hvis det ikke virker, så skal du nok ud og købe nyt.

Alternativt kan du sikre dit grej sådan her.

LÆS OGSÅ: Simpelt trick kan kurere din mobilafhængighed

LÆS OGSÅ: Nemt trick: Sådan kan du spare kassen på Spotify

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx