Af - 21/10-15 14:01

Find dig selv på listen: Her er Danmarks mest populære profiler på InstagramFind dig selv på listen: Her er Danmarks mest populære profiler på Instagram

Hvor ligger du på listen over Instagram-profiler med flest følgere?

Bildstrecke im Grossformat »

Det danske website Overskrift.dk - som holder øje med de sociale medier i Danmark - har netop udgivet en Instagram-liste, hvor man kan se, hvilke danske profiler der har fleste følgere på det sociale medie.

Benjamin Lasnier: Her er mit skjulte talent
Benjamin Lasnier: Her er mit skjulte talent

Sitet har brugt et års tid på at finde 200.000 danske profiler (og flere vil komme til løbende), som de har rangeret efter antallet af følgere. I galleriet øverst kan du se nogle af de danskere, som har flest følgere på det sociale billede-medie.

Hvis du gerne vil se, hvor du selv ligger på listen, så er det også muligt. På Overskrift.dk kan du skrive dit eget navn ind i søgefeltet for at se, om du kommer i nærheden af en topplacering.

Du skal først skrive dit Instagram-navn i søgefeltet:

Her skal du skrive dit Instagram-navn - og altså ikke det fulde navn. For mit vedkommende vil det for eksempel være lasseemilk.

Derefter kommer din placering frem:

Herefter kommer din profil frem på listen. Jeg er nummer 5248 på listen. Der er lidt vej op til Benjamin Lasnier endnu.

Sitet bliver ikke opdateret hele tiden, og der kan derfor være profiler, som har fået færre eller flere følgere, siden listen blev opgjort. Stefan Bøgh-Andersen fra Overskrift fortæller, at tallene vil blive opdateret løbende, og at nogle tal kan være op til 30 dage gamle.

TV: Nina Agdal forsøger at gøre Sloggi-trusser sexede: Bedøm her om det lykkes
TV: Nina Agdal forsøger at gøre Sloggi-trusser sexede: Bedøm her om det lykkes

Instagram-eksperten Morten Nordstrøm fortæller til Overskrift.dk, at toppen af listen nok vil komme bag på folk.

- Listen vil måske overraske mange på grund af manglen på traditionelle kendisser og den store tilstedeværelse af online influencers. Det viser med al tydelighed, at Instagram har ændret fundamentalt, hvad det vil sige at være kendt i dag, siger han til Overskrift.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx