Af - 13/03-16 18:55

Snapchat kan være på vej med særlige snap-brillerSnapchat kan være på vej med særlige snap-briller

Et hemmeligt hold arbejder muligvis på at udvikle snap-venlige briller, skriver tech-medie.

Bildstrecke im Grossformat »
Nye betingelser: En ændring i appens brugervilkår skabte i oktober og november røre verden over. I deres betingelser gjorde de det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt, men de siger selv, at de ikke gør brug af det. Konklusionen er altså, at Snapchat fortsat har rettigheder – og adgang – til dine private snaps. Men samtidig vil de gerne overbevise deres brugere om, at de ikke gemmer og viser dine snaps til andre. Udover nye betingelser kom der et hav af seje opdateringer. 9. pladsen over nye funktioner må være dobbelt-tap-funktionen. I juni kom nyheden - så du let kan skifte mellem front- og bag-kameraet.Nu kan det nemlig gøres blot med et dobbelt-tap. Virkelig smart, når man for eksempel gerne vil vise sig selv og musikeren til en koncert i samme snap-video. 8. pladsen går til den opdaterede venneliste. I april blev disse emojis sneget ind i din venneliste. I september kom en baby og en stjerne til listen. Du kan læse mere om, hvad symbolerne betyder i artiklen Med månen oplyser Snapchat automatisk mørke billeder. Opdateringen kom i april - og ryger ind på en 7. plads over seje funktioner, vi fik i 2015. I september lancerede Snapchat 'præmie-skabet'. Her kan du se, hvordan man låser op for trofæerne. I oktober fik alle snapchattere muligheden for at gøre deres snap-videoer hurtigere eller langsommere med en skildpadde og en hare som filter. Herudover fik man også muligheden for at afspille sine videoer baglæns. I december tilføjede Snapchat så 'det ekstra hurtige hare-filter' - så videoerne nu kan blive endnu hurtigere end tidligere. Disse funktioner indtager 5. pladsen. I juni kom en stor snapchat-nyhed til Danmark. De åbnede en såkaldt 'our story' for København, hvor man kan bidrage til historien med sine egne snaps, hvis man ellers befinder sig i hovedstadsområdet. Tredje pladsen går til filtre! I den nyeste Snapchat-opdatering fra december giver Snapchat dig mulighed for at bruge op til fem filtre på én gang. I august gik Snapchat emoji-amok. Opdateringen giver dig mulighed for at indsætte lige så mange emojis, som du har lyst til. Funktionen ryger ind på anden pladsen over de vildeste ting, der skete på Snapchat i 2015. De animerede filter har skabt vild begejstring - og derfor ryger den funktion klart ind på førstepladsen. I september kom de seje animerede filtre, som løbende skifter. Regnbue-filtret var et af de mest populære, da opdateringen kom ud.

Klik gennem galleriet for at se de vildeste Snapchat-opdateringer fra 2015.

Kan du ikke få nok af Snapchat, så vil du sikkert glæde dig over denne nyhed.

For selv om det endnu kun er rygter, så peger flere ting på, at Snapchat i øjeblikket arbejder på at udvikle et par Snap-venlige smart-briller, skriver tech-mediet techcrunch.com.

KÆMPE FAIL: Dansk Snapchat-stjerne i pinligt optrin på Strøget
KÆMPE FAIL: Dansk Snapchat-stjerne i pinligt optrin på Strøget

En artikel fra CNET viser nemlig, at firmaet bag Snapchat har ansat en række udviklere fra blandt andre Microsofts HoloLens og Eyefluence, der alle tidligere har arbejdet med at udvikle smart-briller.

Tidligere har Snapchat vist stor interesse for smartbriller, og opkøbte i marts 2014 firmaet Vergence Labs, der har udviklet et par briller med et indbygget kamera, for 15 millioner dollars.

Facebook går til kamp mod Snapchat med denne app
Facebook går til kamp mod Snapchat med denne app

Spørgsmålet er nu, om Snapchat bruger de nyansatte udviklere til at blive klogere på 'augmented reality' - en teknologi, som kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data - for at overføre deres platform til smart-briller.

Eller om de rent faktisk er i gang med at udvikle deres egne smart-briller.

Kim Kardashian er på Snapchat: Her er det første snap
Kim Kardashian er på Snapchat: Her er det første snap

I øjeblikket har Snapchat ikke mange produkter på markedet ud over deres app. Ind til videre findes der tre ting: et officielt badehåndklæde, en rygsæk og et sæt spillekort. Så nu må vi bare vente og se, hvad Snapchat finder på som det næste.


LÆS OGSÅ: Overraskende forskning: Sådan påvirker Snapchat dig

LÆS OGSÅ: SKRÆMMENDE: 15 face swaps der går helt galt

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se dine gamle, forsvundne 'Snap-stories'

LÆS OGSÅ: Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat

LÆS OGSÅ: Sådan kan du åbne et snap - uden at afsenderen ved det!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet på...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx