Af David Andersen,Joy Fryd Larsen - 13/02-18 13:32

Vigtigt viden: Nu sladrer Instagram, når du tager screenshotsVigtigt viden: Nu sladrer Instagram, når du tager screenshots

Endnu en Snapchat-funktion er samlet op af konkurrenten: Man får nu en notifikation, når andre tager et screenshot af stories.

storybild

Så er det slut med at affotografere eller filme skærmen i magelig diskretion, når man ser folks stories på Instagram.

Det sociale medie advarer lige nu sine danske brugere om en ny opdatering, som sladrer til folk, når man tager et screenshot eller en video.

Instagram er endnu engang blevet inspireret af konkurrenten Snapchat, som har haft den funktion i årevis, og har sikret, at man bliver informeret, hvis ens pikante billeder eksempelvis bliver affotograferet.

Funktionen gælder ikke for 'almindelige' Instagram-posts, og der er ikke meldt noget ud om, hvorvidt det kommer til at gælde dem.

Mange har undret sig over, hvorfor Instagram - der er ejet af Facebook - igen og igen kopierer funktioner én til én fra Snapchat. Kilder mener at vide, at grunden skal findes i den blanke afvisning, som Mark Zuckerberg fik, da han tilbage i 2013 angiveligt tilbød at købe Snapchat for 3 milliarder dollar svrende til cirka 18 millarder danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx