Af - 08/10-16 16:40; Opdateret: 10/10-16 10:25

Nu har du mulighed for at deltage i 'Verdens kedeligste mesterskab'Nu har du mulighed for at deltage i 'Verdens kedeligste mesterskab'

Nu er der åbnet for tilmelding til det næste danmarksmesterskab i Excel. Vinderen går direkte videre i kampen om at blive verdensmester i Excel.

Bildstrecke im Grossformat »

Frem til 9. oktober har du mulighed for at deltage i mesterskaberne i Excel.

Der findes konkurrencer i næsten alle discipliner, og nu har du muligheden for at dyste i en konkurrence, der selv kalder sig "Verdens kedeligste mesterskab".

Der er tale om verdensmesterskabet i Excel.

For at deltage, skal du dog først vinde det danske mesterskab, som finder sted 18. november i Microsofts kontor på Kanalvej i Lyngby.

Arrangørerne bag konkurrencen skriver, at du som deltager i konkurrencen skal konkurrere i følgene discipliner:


100 meter regneark


Graf-ballet


Formel-brydning

Hver runde og de efterfølgende tests vil nemlig være bygget op om udfordringer inden for disse tre kategorier.

LÆS OGSÅ: Der er gratis alternativer til Word

For at vinde, skal du være så god, at du kan bekæmpe vinderen af det første danmarksmesterskab i Excel, Castor Valbum. Den 24-årige økonomistuderende fra København stiller nemlig op igen.

Næsten 1.000 danskere deltog ved det første danmarksmesterskab i Excel, og det er blandt andet på grund af den store interesse fra Danmark, at mesterskaberne nu bliver globalt med deltagere fra en lang række lande i hele verden.

LÆS OGSÅ: Dansk racerkvinde vinder internationalt mesterskab og skriver historie

Hvis du vinder det danske mesterskab, må du reservere plads i kalenderen i 2017. Her vil vinderne fra hele verden konkurrere mod hinanden i dysten om den endelige titel som verdensmester i Excel.

Vinderen af verdensmesterskabet vinder en tur til Microsofts hovedkvarter i Seattle, hvor man kan møde udviklerne bag Excel. Her får vinderen også har mulighed for at komme med input og forslag til nye funktioner i Excel.

LÆS OGSÅ: 10 normale ting der måske forsvinder allerede i 2020


LÆS OGSÅ: Danske atleter knækker medaljekurven ved para-OL

LÆS OGSÅ: Nu har du muligheden for at blive Danmarksmester i Excel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx