Af - 04/03-14 19:00

Ny app charmer kæresten for digNy app charmer kæresten for dig

Det er et udbredt fænomen, at kvinder gerne vil have lidt mere opmærksomhed, end de fleste fyre har lyst til at bruge tid på at give. Den gode nyhed er: 'There's an app for that!'

storybild

En ny app holder gang i kæresten, når du hellere vil se fodbold med drengene. (Billede: BroApp)

- Hvordan har din dag været, søde?

Kommunikation er et notorisk vigtigt element i et parforhold. Og det er måske, traditionelt set, ikke ligefrem de fleste mænds spidskompentence.

Det er der råd for. I halvanden uge har der været en app på markedet, der sørger for at, at mænd bliver mere opmærksomme på deres kvindelige modstykke.

I hvert fald øjensynligt.

Den såkaldte BroApp, løst oversat, 'Makker'-app, sørger for at sende søde beskeder afsted til den særlige kvinde i en mands liv.

Se en kort videodemonstration på youtube.

Appen er allerede installeret på mellem 1000 og 5000 mænds telefoner verden over. Den kan købes for knap ti danske kroner.

Facebook køber app for 103 milliarder kroner
Facebook køber app for 103 milliarder kroner

Hvis man skal tro på brugernes vurdering, så klarer den digitale wingman sig udmærket. Appen har nemlig scoret fire ud af fem stjerner.

Udviklerne af appen er ikke ude på at dræbe romantikken. De vil blot hjælpe den lidt på vej.

- Vi ved, at folk har travlt, og nogle gange glemmer at sende lidt kærlighed til deres partnere. Vi har opfundet BroApp for at sørge for, at hvis du selv glemmer at skrive en besked, så bliver kærligheden stadig kommunikeret, siger udviklerne fra Factorial Products Ltd. til engelske The Telegraph.

Deltag i kræftforskningen via ny sjov app
Deltag i kræftforskningen via ny sjov app


De australske bagmænd bag appen har endda skrevet avanceret kodning for at sørge for at de søde beskeder kommer afsted på de mest optimale tidspunkter.

Det er selvfølgelig en overhængende risiko, at kvinden opdager den digitale casanova. Derfor er der også forholdsregler, der blandt andet bruger gps-teknologi til at sørge for, at der ikke kommer en kompromitterende sms, mens brugeren er sammen med sin kæreste.

App'en findes kun på engelsk indtil videre.

Se hvor meget tid, du har spildt på Facebook
Se hvor meget tid, du har spildt på Facebook

Indtil videre er Bro-app'en kun tilgængelig for android-brugere. Indenfor et par måneder kommer den også i Apple's app store.

Og til de kvinder, der føler sig snydt, så er der godt nyt. Der er nemlig også en app på vej til at pleje forholdet til sin fyr via sms.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx