Af - 05/05-15 18:12

Ny app lader dig lægge makeup på en helt ny måde - også på drengeneNy app lader dig lægge makeup på en helt ny måde - også på drengene

Det har aldrig været nemmere at lægge makeup - og fjerne det igen.

Bildstrecke im Grossformat »

'På med den røde læbestift og den mørke øjenskygge. Nej, det dur ikke. Jeg prøver med noget andet.'

Det kan hurtigt tage lang tid, når man skal finde det helt rigtige look til en festlig aften. Men nu er der hjælp at hente, hvis du finder din smartphone frem og henter appen 'Makeup Genius'.

Den fungerer ved, at man bruger telefonen som spejl ved hjælp af det forreste kamera, og så kan man tilføje forskellige former for makeup. Det smarte ved appen her er så, at den bruger en form for 'virual reality' i stedet for bare at være et billede, som man kender det fra andre apps.

Det betyder, at makeuppen tilpasser sig til ansigtet, og at du kan bevæge dig, grine, græde, eller hvad du nu har lyst til, samtidig med at makeuppen følger dine bevægelser.

LÆS OGSÅ: Ny smart - verdens mest veludstyrede mikrobil

Samtidig er 'Makeup Genius' en unik mulighed for at smide noget makeup på drengene. Det har vi også gjort her på redaktionen, så vi kunne vise, hvad den nye app kan.

Du kan se alle billederne i galleriet øverst.

Her på metroxpress vil vi også gerne se dine makeup-billeder. Læg dem op på Instagram eller Twitter under #mxmakeup - så samler vi de bedste her i artiklen.

Appen har allerede taget de meste af verden med storm, og ifølge Daily Mail er det blevet til mere end 10 millioner downloads i USA, Frankrig og Kina til sammen.

LÆS OGSÅ: Kan du tyde symbolerne i Messenger?

I Danmark er den strøget ind på en førsteplads i App Store, efter en ny opdatering den 30. april åbnede op for, at vi her i landet også kunne få lov til at prøve kræfter med pudder og læbestift.

'Makeup Genius' er lavet af L'Oreal, og det er derfor også kun deres produkter, som du kan få lov til at prøve i appen. Derudover er der mulighed for at se nogle guides til, hvordan man lægger en flot makeup, og man kan også dele sit flotte resultat med sine venner.

Appen er tilgængelig i App Store og i Google Play Store.


LÆS OGSÅ: TV: Sjov selfie-app sætter ild til nettetLÆS OGSÅ: Den her kontroversielle emoji kan du kun få med Microsoft


LÆS OGSÅ: Medie: Apple laver om på din iPhone

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx