Af - 31/10-15 13:21; Opdateret: 31/10-15 13:50

Ohhh no: Derfor er dine frække Snapchat-billeder ikke længere privateOhhh no: Derfor er dine frække Snapchat-billeder ikke længere private

Snapchat har netop opdateret sine betingelser, hvori de gør det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt.

Bildstrecke im Grossformat »
I gennemsnit bliver der på verdensplan sendt 8.796 snaps i sekundet. Kilde: expandedramblings.com Snapchats logo hedder Ghostface Chillah og er opkaldt efter rapperen ved samme navn fra rap-gruppen Wu-Tang Clan. Kilde: businessinsider.com Ifølge en undersøgelse fra kommunikationsforum tænker unge ikke over, hvordan de tager sig ud, når de deler billeder på Snapchat. De tør godt sende lidt skøre eller grænseoverskridende billeder af sig selv til hinanden. Billeder som de unge normalt ikke ville uploade til andre sociale medier. Kilde: kommunikationsforum.dk Der findes en Snapchat-funktion for børn under 13 år kaldet 'SnapKidz'. Det er en mere begrænset udgave af den populære app. Her kan man tage billeder og tegne, men ikke videresende sine snaps. Det eneste man skal gøre, for at få adgang til den begrænsede udgave er at logge ud af Snapchat, og herefter logge ind med et nyt login og udfylde en fødselsdag, der passer til barnets alder. Kilde: Snapchat bliver næsten kun brugt blandt danskere under 30 år. Men Snapchat er virkelig stort blandt de unge. Halvdelen af alle 12-19-årige og godt en fjerdedel af alle 20-29-årige bruger Snapchat dagligt ifølge Snapchat er så populær, at Facebook gerne vil have fingre i app'en. Facebook har efter sigende tilbudt at købe app'en for hele tre milliarder dollars - hvilket svarer til næsten 20 milliarder kroner. Snapchat afslog tilbuddet. Kilde: Facebook lancerede siden den Snapchat-lignende app 'Slingshot'. Kilde: Snapchats grundlægger Evan Spiegel datede efter sigende stjernesangeren Taylor Swift i 2014. Kilde: Nymag.com Nu er grundlæggeren sammen med den australske model Miranda Kerr. De to blev første gang spottet sammen i juli i Los Angeles' lufthavn. Kilde: Snapchat har tæt på 100 millioner daglige brugere. Kilde: venturebeat.com

Bliv klogere på Snapchat i galleriet her.

Næste gang du vil sende et frækt billede til din kæreste over Snapchat, skal du måske lige tænke dig ekstra godt om.

Snapchat har nemlig opdateret sine brugervilkår. Det betyder ifølge International Business Times, at Snapchat har rettigheder til at se og offentliggøre et hvert billede, der bliver sendt over den populære app.

GALLERI: 22 geniale sedler hvor naboen har fået nok
GALLERI: 22 geniale sedler hvor naboen har fået nok

Du ejer stadig, de billeder du sender. Men Snapchat må ifølge vilkårene -uden at spørge - gemme, redigere, bruge og publicerer samtlige snaps, der bliver sendt - hvor som helst, når som helst.

Det kan ifølge International Business Times betyde, at dit 'private' Snapchat-billede i princippet en dag kan hænge som en kæmpe reklame ved busstoppestedet eller på internettet.

Fantastisk nyt på Snapchat: Sådan får du dine videoer i slowmotion
Fantastisk nyt på Snapchat: Sådan får du dine videoer i slowmotion

Så hvis du sætter pris på, at dit privatliv forbliver privat, så skal du nok tænke dig ekstra godt om i fremtiden eller stoppe helt med at bruge Snapchat.

Herudover må Snapchat ifølge de nye vilkår 'til hver en tid og uanset årsag' slette indhold, som bliver delt via app'en.


LÆS OGSÅ: TRICK: Sådan kan du gemme Snapchat-videoer

LÆS OGSÅ: Savner du også regnbuen? Sådan får du den til at blive for evigt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx