Af - 12/08-15 14:03

NU kommer den snart: Fire iPhone-6s-rygterNU kommer den snart: Fire iPhone-6s-rygter

Nu sætter kilder dato på efterårets store Apple-event. Her forventes iPhone 6s, 6s Plus, et nyt Apple TV og en ny iPad Pro at blive præsenteret.

storybild

Topchef Tim Cook tager et billede med en ansat til lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus i september 2014. (Billede: Tony Avelar)

Kan du heller ikke vente med at få fingrene i den nyeste iPhone?

Nu nærmer dagen sig hastigt, hvor den nyeste generation af Apples iPhone, bliver offentliggjort, det skriver Buzzfeed.

Det er anonyme kilder med kendskab til Apples planer, der spår at datoen bliver onsdag den 9. september. Apple vil dog ikke kommentere på hverken kommende produkter eller datoen for deres lancerings-event.

TV: Sådan laver du dit eget 3D-hologram på din iPhone
TV: Sådan laver du dit eget 3D-hologram på din iPhone

Datoen kan altså være gætterier, men dagen er meget oplagt - for det var præcis samme dag, hvor Apple sidste år løftede sløret for iPhone 6 og 6 Plus, Apple Pay og ikke mindst det hypede Apple Watch.

Rygterne om iPhone 6s og iPhone 6s Plus

- Designmæssigt går rygterne på, at de to iPhones kommer til at ligne de nuværende iPhone 6 og iPhone 6 Plus, men de skulle få opgraderet bagsiden med stærkere aluminium. Sådan lyder det fra den velinformerede analytiker, Ming-Chi Kuo, fra KGI Securities i et blogindlæg.

- Du kan tage endnu bedre billeder til Instagram med de nyeste iPhones. De får nemlig ifølge rygterne et langt bedre kamera - helt op til 12 megapixel. Med det nye og forbedrede kamera skulle det blive muligt at lave videooptagelser i 4K-opløsningen, som er 4 gange højere end 'Full HD'.

- Med de nye iPhones vil du formentlig også kunne hente dine instagrambilleder og snap-stories langt hurtigere end tidligere. Den nuværende iPhone 6 kan ”kun” klare op til 150 Mbit/s, mens man forventer, at iPhone 6s og 6s Plus kan tage det dobbelte.

- Den mest bemærkelsesværdige opgradering kommer ifølge rygterne til at være en Force Touch-funktion, som også er i den seneste Mac Book Pro og Apple Watch. Teknologien gør pegefeltet på skærmen trykfølsomt, så systemet reagerer forskelligt alt efter, hvor hårdt du trykker. Det vil gøre det lettere og hurtigere at få adgang til specifikke funktioner.

Apples talsmand Trudy Muller afviser dog at kommentere på rygterne og dermed også planerne for virksomhedens efterårs-begivenhed.

Apple har lavet lille - men betydningsfuld - ændring på din iPhones tastatur
Apple har lavet lille - men betydningsfuld - ændring på din iPhones tastatur

Er du også 'offer' for dette udbredte iPhone-problem?
Er du også 'offer' for dette udbredte iPhone-problem?

Din iPhone afslører, hvor du har været: Sådan slår du det fra
Din iPhone afslører, hvor du har været: Sådan slår du det fra

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx