Af Thomas Berger - 21/04-15 08:00; Opdateret: 21/04-15 12:57

HTC One M9 leverer høj ydelse i solid indpakningHTC One M9 leverer høj ydelse i solid indpakning

TEST: HTC holder fast i et velfungerende design og opdaterer i stedet indmaden.

storybild

HTC One M9

Pris: 5.999 kr.
Web: Htc.com
Karakter: 5/6

​Telefonproducenten HTC har fundet en form, der fungerer, så den holder de fast i. Det er tydeligt med deres HTC One M9 der, i sit meget solide aluminiumsdesign, ligner det, den er – en opdateret og finpoleret udgave af forgængerne.

Inde bag metaloverfladen gemmer sig et sæt dobbeltprocessorer, 1.5 GHz Quad-core Cortex-A53 og 2 GHz Quad-core Cortex-A57, suppleret af tre gigabyte ram og 32 gigabyte hukommelse – er der brug for yderligere lagerplads understøttes Micro-SD-hukommelseskort på op til to terabyte.

Betaler du for meget for dit mobiltelefoni?
Betaler du for meget for dit mobiltelefoni?

Resultatet er en telefon med masser af muskler, der uden problemer kan håndtere apps og spil på samme niveau som konkurrenterne fra Samsung og LG. Den fem tommer skærm på HTC One M9 er lige lovlig afdæmpet i farverne og halter samtidig rent specifikationsmæssigt lidt bagefter med en opløsning på ”blot” 1080 x 1920 pixels – ikke at det betyder alverden i praksis.

HTC One M9 er udstyret med et 20 megapixel kamera, som har en enkel brugerflade, der byder på dybde til dem, der ønsker at pille ved alle indstillingerne – men de skud, der kommer i kassen på fuld auto, er ikke desværre overvældende i kvalitet.

Nu kan du google dig frem til din mistet mobil
Nu kan du google dig frem til din mistet mobil

HTC’s egen Android-brugerflade Sense holder sig pænt i baggrunden, og kan for eksempel huske, hvilke apps du bruger hjemme, og hvilke du bruger på jobbet, og sørger så automatisk for at udskifte genvejene på skærmen, alt efter hvor du befinder dig … det er temmelig fiks.

HTC One M9 er en god og ikke mindst solid smartphone med en høj ydelse, der ligger helt fremme i det teknologiske felt side om side med konkurrenterne.

Står du forkert med din mobil?
Står du forkert med din mobil?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx