Af - 31/10-14 13:10; Opdateret: 31/10-14 14:16

Her er app'en der kan redde din weekendHer er app'en der kan redde din weekend

På to måneder har fest-app’en Heaps fået mere end 10.000 brugere, der vil møde nye mennesker i deres venners gode selskab.

storybild

Mangler du en privatfest eller bytur med vennerne i weekenden? Så kan fest-app'en Heaps hjælpe dig (Billede: Janus Engel)

Til nytår er det en fast tradition, at tusinder af danskere lytter med, når radioprogrammet ‘Festen og gæsten’ rammer æteren.

Blandt de trofaste lyttere er et par studerende på CBS, KU og DTU, der elsker konceptet, hvor to vennegrupper bliver sat sammen for at fejre det nye år.

Derfor gik de unge mænd på jagt efter en app, der kunne matche dem med en gruppe piger - dog uden held.

- Vi kunne ikke forstå, at sådan en app ikke fandtes, så vi udviklede den selv. Og modtagelsen har været helt vild. Nu i København, Århus og Odense og snart i resten af Danmark, siger Frederik Christiansen, der er en af app’ens bagmænd.

Tinder-chef afslører: Så kræsne er kvinderne
Tinder-chef afslører: Så kræsne er kvinderne

Resultatet blev app’en Heaps, hvor man opretter sig med en gruppe venner, der vil i byen sammen. Næste skridt er at vælge en dato og et par nøgleord, der beskriver, om man vil drikke en hygge-øl eller danse natten lang.

Derefter vil app’en vise ligesindede grupper, der skal i byen samme aften og kontakten bliver etableret, hvis begge grupper liker hinanden.

Siden Heaps blev lanceret i København, Aarhus og Odense for to måneder siden er der allerede kommet 10.000 brugere til.

Denne mand tager tykt pis på pigernes pinlige Tinder-billeder
Denne mand tager tykt pis på pigernes pinlige Tinder-billeder

Og den store succes er ikke en tilfældighed, mener Frederik Christiansen.

- Folk kender allerede Tinder, og de ved hvordan dating-apps virker, men problemet er, at kun få tager skridtet fra at være matchet til rent faktisk at mødes. Det gør vores app op med, fordi folk allerede ved, hvornår de skal mødes, og hvad der skal ske. Og så foregår det hele i trygge rammer sammen med dine bedste venner, siger han.

Vi søger en eller flere læsere, der vil bruge Heaps denne weekend - send en mail til Jonas og fortæl om dine oplevelser med fest-app'en.

Ny app er som Tinder uden sex: Find en kæle-partner
Ny app er som Tinder uden sex: Find en kæle-partner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx