Af Julie Laurs Bundgaard - 03/11-17 08:10

Torben er den første dansker, der har fået en iPhone X - Her er hans domTorben er den første dansker, der har fået en iPhone X - Her er hans dom

Fredag rammer Apples hidtil dyreste telefon, iPhone X, de danske butikker. Torben Vognsen, som er mobil-ekspert og grundlægger af magasinet input, har som den første dansker, fået fingrene i den eksklusive telefon.

»Det her er en fantastisk telefon, som desværre har fået et prisskilt, der stikker fuldstændigt af. 9.000 kroner for en telefon er vanvittigt mange penge,« siger Torben Vognsen.

Den største forandring fra ældre modeller og til den nye iPhone X er, at hjem-knappen er væk, og at man kan bruge ansigtsgenkendelse til at lukke mobilen op. Men er det nyeste skud på iPhone-stammen overhovedet de mange penge værd?

»Ja, hvis du er villig til at betale 9000 kroner for en telefon, så er det klart værd at overveje, fordi det er en rigtig fed telefon, men 9.000 kroner er mange penge, og du kan alligevel sparre næsten 3.000 kroner på at købe en iPhone 8, som har mange af de samme funktioner. Dog skal vi ikke være blinde for, at design og brugeroplevelse er væsentligt bedre på iPhone X,« siger Torben Vognsen og tilføjer:

»Det er et sindssygt godt produkt.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx