Af - 06/10-14 16:17

Vildt! iPhone 6-prototype koster over en halv million kronerVildt! iPhone 6-prototype koster over en halv million kroner

En iPhone 6-prototype er i øjeblikket til salg på eBay, hvor den svimlende pris stiger time for time.

storybild

På fire dage er den angiveligt utroligt sjældne iPhone 6 røget op i en pris på over en halv million kroner. Med tre dage tilbage kan prisen ryge endnu højere op. (Billede: eBay.com)

Hvad der angiveligt er en prototype af Apples nye iPhone 6 er i øjeblikket til salg på auktionssitet eBay. Højeste bud er i skrivende stund svimlende 88.300 dollar - over en halv million kroner.

Millionerne ruller ind: Verdens mest sjældne tegneserie er på auktion
Millionerne ruller ind: Verdens mest sjældne tegneserie er på auktion

Sælgeren påstår, at han ved en fejl har fået sendt en prototype af telefonen, som man ikke kan købe nogle steder.

- Apple lader IKKE disse telefoner komme ud af deres besiddelse, men alligevel blev jeg ved en fejl sendt en, skriver sælgeren.

På de vedlagte billeder kan man se, at der ikke er et iOS-styresystem på telefonen, men at den er i ‘sand udviklertilstand’, som sælger skriver. Derudover er området omkring ladestikket rødt, mens der ikke står andet end ‘iPhone’ på bagsiden af telefonen, hvor der normalt ville være et såkaldt FCC-stempel.

Legendarisk Harley-Davidson sat til salg
Legendarisk Harley-Davidson sat til salg

Telefonen blev sat til salg på eBay i torsdags den 2. oktober til en startpris på 999 dollar. Siden er der i skrivende stund kommet 171 bud, og der er stadig tre dage tilbage af auktionen.

Selv om produktets autenticitet ikke er blevet påvist af Apple, så matcher det software, man ser på billederne, tidligere lækkede billeder af Apples telefoner, skriver The Guardian.

Pakkepost fra helvede: Her er de værste afleveringer
Pakkepost fra helvede: Her er de værste afleveringer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx