Af - 25/05-16 22:08

Ekspert: Sådan skjuler du private billeder på din iPhone fra kærestenEkspert: Sådan skjuler du private billeder på din iPhone fra kæresten

Hvis du har billeder på din iPhone, du gerne vil skjule for andre, er der hjælp at hente.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du af og til haft brug for at gemme billeder væk på din telefon fra kæresten, familie og venner, så det ikke er andre end dig, der kan finde dem?

Så har Silvan Popovic, der er mobilekspert og direktør hos MyTrendyPhone.dk, et par tips, du måske kan rette dig efter.

LÆS OGSÅ: En ny iPhone-skærm kan koste det samme som en ny iPhone

Han fremhæver, at du nemt kan gemme mildt upassende billeder ved at bruge skjulfunktionen, som du kan finde i menuen, der kommer frem, hvis du går ind på et billede og trykker på den lille firkant med en pil i.

– Billederne bliver skjult fra dagligdagsbrug, så du kan vise din kamerarulle frem uden at afsløre dig selv eller andre i pinlige situationer. Skjulte billeder er dog ikke 100 procent væk, men ligger i en mappe, der hedder Skjult, og kan stadig findes af nysgerrige personer, siger Silvan Popovic.

Vil du gerne gemme billederne endnu mere væk, kan du bruge apps som Private Photo Vault, SpyCalc eller KeepSafe, der alle findes i en gratisversion. De gør det nemt at flytte billederne ind i pengeskabs-appen, så de kun kan findes efter indtastning af et personligt kodeord.

– Denne type apps er enormt effektive og sikrer, at dine billeder kun bliver set, hvis du ønsker det. Men man kan ikke komme uden om, at enhver kæreste vil blive mere end almindeligt skeptisk ved at se, at du har en app, hvis eneste formål er at skjule billeder. Du skal derfor være meget grundig med at gemme appen af vejen i en gruppe, hvor din kæreste eller venner ikke umiddelbart kigger, lyder det fra Silvan Popovic.

LÆS OGSÅ: 8 grunde til at HADE din iPhone

LÆS OGSÅ: Lækket foto: Kommer iPhone 7 til at se sådan her ud?

LÆS OGSÅ: Apples kvartalsomsætning falder for første gang siden 2003

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx