Af Katrine Frederikke Wandrup - 11/07-17 17:05

’Gangnam Style’ vippet af pinden som mest sete video på YouTube’Gangnam Style’ vippet af pinden som mest sete video på YouTube

Vi har alle set den.

storybild

Den sydkoreanske sanger Psy står bag megahittet 'Gangnam Style'. (Billede: TIM WIMBORNE)

Da ’Gangnam Style’ ad Psy udkom i 2012, var den nærmest umulig at undgå, og hvad der virker næsten mere utroligt end at det er fem år siden verden først hørte megahittet, er, at den har ligget øverst på listen over Youtubes mest sete videoer siden da, skriver Sydney Morning Herald.

Sangen er alt i alt set 2.894 millioner gange, så nogle vil måske mene, den har fået sin tid i solen. Og nu er det også slut med at ligge på førstepladsen.

Med 2.896 millioner visninger og som indehaver af den nye førsteplads ligger sangen ’See You Again’ af Wiz Khalifa, som udkom i 2015.

Sangen er skrevet til filmen ’Furious 7’ som en hyldest til den afdøde skuespiller Paul Walker, der døde i en trafikulykke tilbage i 2013.

Dog er det ikke sikkert, sangen får lov til at nyde førstepladsen ret længe, for sangen ’Despactio’ af Louis Fonsi er allerede oppe på 2.485 millioner visninger – og sangen har kun ligget online siden januar i år.

Alligevel er videoen på tredjepladsen en helt anden. Det er også en sang, nemlig ’Sorry’ af Justin Bieber, som er set 2.63 millioner gange.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Miss Danmark overrasker:...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx