Af - 24/11-16 14:23

6 simple tips til flere følgere og perfekte billeder - fra Instagram-'eksperter'6 simple tips til flere følgere og perfekte billeder - fra Instagram-'eksperter'

En række meget populære brugere af Instagram deler en række brugbare tips til, hvordan man får bedre billeder og flere følgere.

Bildstrecke im Grossformat »

Se et udpluk af de mest likede billeder på Instagram.

Der er få ting så tilfredsstillende, som når man ser likes vælte ind til sine Instagram-billeder, men det sker desværre alt for sjældent for mange af os almindelige, dødelige danskere.

Men det er der heldigvis råd for. Således har den klassiske, engelske avis, The Independent, der nu kun eksisterer som netmedie, snakket med en række såkaldte Instagram-eksperter.

TINDER-TIRSDAG: 10 GENIALE scoreforsøg: Tør du teste dem?
TINDER-TIRSDAG: 10 GENIALE scoreforsøg: Tør du teste dem?

Find et tema


- At have et tema gør dine billeder identificerbare, og det lader folk have en idé om, hvad de kan forvente fra din profil, fortæller Grace Victory, der er vlogger og vært og har over 110.000 følgere.

Hav koldt blod i årerne


Du skal være klar til at være 'den ven', der lige beder alle vennerne om at vente med at spise, så du kan tage billeder. Derudover anbefaler Lizzie Earl, der styrer PR for flere brands, at man tager billeder DIREKTE over outfits, mad og lignende uden skygger og vinkler.

Instagram laver nye funktioner: Vil gøre Snapchat overflødig
Instagram laver nye funktioner: Vil gøre Snapchat overflødig

Bevar overblikket over dine billeder


Hvis du har overblikket, kan du sørge for, at dine billeder er i en større kontekst med en rød tråd, så der for eksempel ikke er to ens selfies ved siden af hinanden, fortæller Lizzie Earl.

Aldrig brug Instagram til at.. Øh... tage billede til Instagram


Instagrams indbyggede fotofunktion er sløv og tager dårligere billeder end din telefons indbyggede app, siger Sophie Raine, en livsstils- og rejse-Instagrammer, til Independent.

Blogger afslører: Så nemt er det at snyde sig til det perfekte numse-foto
Blogger afslører: Så nemt er det at snyde sig til det perfekte numse-foto

Find gode apps


De forskellige Instagrammere nævner en række gode apps, man passende kan tjekke ud: Beauty366, VSCO Cam, Facetune og Unum. Tjek dem!


Post på de rette tidspunkter


- Du er nødt til at sørge for, at folk finder din bruger, siger Grace Victory, og uddyber at det især handler om at poste, når flest mennesker er online.
- Klokken 19, når alle er hjemme fra arbejde, får jeg dobbelt så mange likes, som hvis jeg poster klokken 14, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
Nyt skoleskyderi i USA - gerningsmand...
bt.dk
Toyota stopper test af selvkørende...
bt.dk
Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx