Af - 22/10-14 15:39

Denne mand tager tykt pis på pigernes pinlige Tinder-billederDenne mand tager tykt pis på pigernes pinlige Tinder-billeder

En australsk mand kæmper mod Tinders overfladiskhed ved at gøre grin med brugernes billeder. Han vil have dig til at droppe app’en og komme ud i virkeligheden.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er dem, der har en Tinder-profil for at finde en kæreste, få et knald eller bare kigge lidt rundt. Og så er der Jarrod Allen.

Den 25-årige australier er på Tinder for at udstille den overfladiskhed, som han mener hersker på app’en. Det gør han ved at finde de sjoveste billeder af især kvinder og imitere dem.

- Jeg kender ingen kvinder, der gerne vil bedømmes udelukkende på deres udseende. Alligevel bruger alle en app, der gør præcis det. Romantikken er død, og den skal genoplives, siger Jarrod Allen.

19-årig dansk iværksætter vil slå Tinder af pinden med 'ikke-pinlig app'
19-årig dansk iværksætter vil slå Tinder af pinden med 'ikke-pinlig app'

Han viser sine nyeste imitationer frem på Instagram-profilen ‘Tindafella’, som hurtigt har fået over 85.000 følgere.

Ifølge Jarrod har responsen på profilen været rigtig god, og folk har været gode til at se Tindafella for, hvad det i bund og grund er - et sjovt tidsfordriv.

- Jeg fandt på at gøre grin med en piges profilbillede, da jeg sad og ventede på et lift fra en ven. Pigen havde meget markerede øjenbryn, så jeg puttede to store stykker sort tape i ansigtet og sendte billedet til min ven. Og resten er historie, siger Jarrod.

Tinder skaber problemer for det engelske kongehus
Tinder skaber problemer for det engelske kongehus

Hans råd til alle - især mænd - er at droppe Tinder, og i stedet gå tilbage til den gode gammeldags måde at møde folk på.

- Tinder er lidt skummelt, når du tænker over det. Få dig nogle nosser og gør en indsats i det virkelige liv. Det får du meget mere ud af.

Ny app: Det har aldrig været lettere at få en trekant
Ny app: Det har aldrig været lettere at få en trekant

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LA-ordfører: Hash er lovligt om 5-6 år
bt.dk
Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Fik hjertestop i politiets varetægt:...
bt.dk
I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx