Af - 08/07-15 09:27

Instagram har fået en \Instagram har fået en "større" opgradering

Måske har du allerede fået opdateringen, og måske vil du aldrig bemærke den.

Bildstrecke im Grossformat »
Instagrams billeder er i gang med at blive større - forstået på den måde, at de går fra at være på 640 x 640 pixels til at være på 1080 x 1080. Det betyder altså, at de stadig er kvadratiske. Her er et lille trick, hvis du gerne vil have hele dit billede med på Instagram. Klik videre for at se, hvordan du kan gøre det. Den hvide kant sørger for, at hele dit billede kommer med på Instagram. Se guiden her. Når du kommer ind i appen Squaready, ser den sådan ud. Du skal trykke, der hvor der står 1. Her kan du hente billeder ned til appen fra dit fotoalbum. Du kan her vælge det billede, som du gerne vil lægge en hvid kant omkring. Når du har valgt et billede, kommer det ind i appen og ser ud, som det ville gøre på Instagram - altså kvadratisk. Derefter skal du trykke på ikonet i midten for neden, så der kommer de hvide rammer om billedet, og det får de proportioner, som det har i dit fotoalbum. Tryk derefter i øverste højre hjørne for at eksportere billedet. Du kan gemme billedet på din telefon eller åbne det direkte i Instagram eller en anden app. Sådan kommet billedet til at se ud, når det er har været igennem Squaready. Sådan ville billedet have set ud på Instagram uden kant. Ved nogle billeder giver det mere mening end ved andre ( dette er ikke et af dem :p ) Sådan ser appen ud, når du åbner den. Tryk på det røde ikon for at vælg et billede fra din telefon. Billedet kommer ind i appen og har den hvide kant med det samme. Tryk på det gule ikon, hvis du vil gemme det på telefonen eller det grønne ikon, hvis du vil åbne i Instagram. Du kan gemme det i forskellige størrelser.

Mobiltelefonernes kameraer bliver bedre og bedre, og det betyder billeder i langt højere kvalitet end for bare et par år siden. Men når de skal på Instagram, har det altid været i en forholdsvis lav opløsning på 640 x 640 pixels.

Det laver de nu om på. Instagram er nemlig begyndt at rulle en opgradering ud, så billederne i fremtiden kommer op i størrelsen 1080 x 1080 pixels. Det skriver The Verge.

En talsmand fra Instagram har fortalt det amerikanske medie, at de gradvist er ved at køre opgraderingen ud til iOS- og Android-produkter, og at de startede på det i sidste uge.

Blev spottet på Instagram af Rihanna: Nu er hun med i vild musikvideo
Blev spottet på Instagram af Rihanna: Nu er hun med i vild musikvideo

Tusindvis minder britiske terrorofre på sociale medier
Tusindvis minder britiske terrorofre på sociale medier

Dermed har nogen muligvis allerede fået opdateringen, og de får altså glæde af større billeder på deres mobiltelefoner. Den populære billedetjeneste har mere end 75 millioner daglige brugere, og rulles opdateringen ud over tid.

Det er tvivlsomt, om de større billeder får et synlig betydning for, hvor lang tid det tager at vise billederne, og om man overhovedet vil bemærke, at de er blevet større. Men de kommer til at fylde mere, og de vil derfor også tage mere dataforbrug.

Instagrams talsperson fortæller i forbindelse med opdateringen, at deres fokus er på appen frem for internet-versionen, så det er i første omgang der, at man vil se ændringer, når de opdaterer tjenesten.


LÆS OGSÅ: Bieber smider alt tøjet - fans går bananas

LÆS OGSÅ: Emilias bryster går amok på Facebook - derfor bliver de ikke fjernet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx