Af - 02/07-15 15:00

iPhone-rygter: Nye modeller får mere af det vigtigsteiPhone-rygter: Nye modeller får mere af det vigtigste

Billeder af det, der angiveligt er den næste generation af iPhones, er blevet lækket, og det antyder flere ændringer.

Bildstrecke im Grossformat »

Meget tyder på, at Apple vil fortsætte deres vanlige stil med at præsentere en ny bunke iPhones i efteråret, og med nye telefoner følger også et hav af rygter. Den seneste byder på en yderst positiv opgradering, og der er endda billedebeviser bag.

Billederne indikerer, at de næste iPhones får noget meget brugbart - nemlig længere batteritid. Det skriver det amerikanske medie 9to5mac, der har fået fingre i en række lækkede billeder af Apples næste telefoner.

Den længere batteritid vil komme af, at noget af softwaren bliver opgraderet til nyere teknologi, der bruger mindre strøm. Det gælder hovedsagligt for den chip, der har med 4G-signalet at gøre.

Matematik-problem får din iPhone til at svine dig
Matematik-problem får din iPhone til at svine dig

De lækkede billeder viser nemlig, at der kommer en ny chip af mærket Qualcomm i, og den skulle være dobbelt så god som den, der gemmer sig i en iPhone 6.

Samtidig vil Apples næste styresystem, iOS 9, også komme med nogle nye funktioner, der skal spare på batteriet, og 9to5mac skriver også, at de næste iPhones vil komme med en mindre bundkort, der kan åbne op for et decideret større batteri.

De nye modeller bliver med størst sandsynlighed præsenteret til september, hvilket efterhånden er blevet en tradition. Men det bliver nok ikke en så stor opgradering, at der bliver tale om en iPhone 7.

Ny Apple-satsning er blot timer væk: Sådan får du fingre i den
Ny Apple-satsning er blot timer væk: Sådan får du fingre i den

Rygterne går i stedet på, at der kommer det klassiske 'S' på iPhone 6-modellerne. Det stemmer også meget god overens med de lækkede billeder, der viser en telefon, der ikke er blevet synderligt opgraderet på udseendet, og skærmen ser heller ikke ud til at ændre sig i størrelsen.

Til gengæld kommer de med en stor nyhed, der har noget med skærmene at gøre. De nye modeller vil nemlig få det såkaldte 'Force Touch', som metroxpress tidligere har beskrevet i en artikel, som du kan læse her.

Vil du se flere af de lækkede billeder, der altså angiveligt viser en iPhone 6S, så kan det gøres på 9to5macs hjemmeside ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu kan du sms'e fra computeren med ny app

LÆS OGSÅ: Apple vil fjerne generende detalje på iPhone

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu får kokain-dommen konsekvenser for...
bt.dk
Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx