Af - 22/03-17 20:46

Glem mandlige og kvindelige emojis: Nu kan noget tredje være på vejGlem mandlige og kvindelige emojis: Nu kan noget tredje være på vej

Der er lagt op til at flere kan være med.

storybild

En mulig ny form for humørikoner kan være til nytte for dem, der ikke identificerer sig med et køn.

Det skriver Mashable.

I midten af 2017 lander der en ny emoji-pakke, der kan pifte livet på Snapchat, Facebook og Instagram gevaldigt op. Den præcise opdatering fra Unicode, der står for de små udtryksfulde ikoner ligger dog ikke helt fast, men en af de mest opsigtsvækkende dele af pakken er en mulighed for at komme de mennesker i møde, der hverken identificerer sig som mænd eller kvinder.

Det er designudvikleren Paul D. Hunt, der arbejder hos techfirmaet Adobe og er medlem af Unicode Consortiums underudvalg for humørikoner, der står bag ideen om de mulige ikoner.

Forslaget om at lave såkaldt kønsinkluderende emojis har været på vej siden oktober 2016. Her foreslog Hunt, at lave et barn, en voksen og et ældre person, som man ikke klart kunne definere som enten mand eller kvinde.- Jeg har foreslået tilføjelsen af kønsinkluderende emojier for at give nogle mennesker en bedre chance for at repræsentere sig selv igennem humørikoner som netop det, blot mennesker, skriver han i et blogindlæg.

Udover muligheden kønsinkluderende varianter, så er der flere emojis på tegnebrættet til Emoji version 5.0. Herunder vampyrer, magikere, en kvinde der ammer og en t-rex. Det er dog uklart, hvilke af humørikonerne, der kommer med i den endelige lancering.


LÆS OGSÅ: ENDELIG: Snart kan rødhårede få deres egne emojis

LÆS OGSÅ: Det betyder disse 10 emojis i virkeligheden

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Nu kan du hente 100 nye emojis

LÆS OGSÅ: 15-årig pige står bag: Nu kommer disse emojis til din iPhone

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er århundredes største katastrofe...
bt.dk
Dansk hitmager har fået nyt job i...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx