Af - 06/07-16 19:08

Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!

Der er blandt andet en længe ventet løsning på problemet med nøgenbilleder.

Nu kan du snart dele bidder fra dine gamle 'stories' direkte i Snapchat. Det er et led i den seneste opdatering fra besked-appen.

Det oplyser Snapchat i et nyt blogindlæg på appens side.

Drømmen om at snappe et billede, som du ikke har taget LIGE nu, er endelig nået. Der er nemlig en ny feature, der er på vej til Snapchat, der ellers er kendt for sin umiddelbarhed, og at billederne skal være taget med det samme inden de sendes.

Det hele er samlet i en ny feature i Snapchat ved navn 'Memories,' der onsdag blev rullet ud i den seneste opdatering til besked-appen, der er særligt populær hos de unge.

Sådan tjekker du om andre er forelsket i dig på Snapchat
Sådan tjekker du om andre er forelsket i dig på Snapchat

Normalt forsvinder historierne efter 24 timer, men nu kan de altså gemmes til senere brug. Her kan for eksempel vise sine forældre eller bedsteforældre, hvordan studieturen til Prag gik, desuden kan man sende gamle snaps til sine venner eller dele dem i sin nuværende historie.

Snaps fra arkivet bliver markeret med en ramme rundt om billedet eller videostumpen, der er taget af dig tidligere. Du kan også tilføje fotos fra telefonens kamerarulle.

Og hvis du skulle være en af dem, der sender eller modtager billeder med vel meget hud på, så er der også tænkt på det. Her kan du nemlig lægge de pikante billeder i en særlig mappe, der hedder 'For my eyes only.'

Datter delte snapbillede med sin far: Her er hans geniale svar
Datter delte snapbillede med sin far: Her er hans geniale svar

Selv om man allerede fra onsdag aften kan hente den nye opdatering, så er den ikke klar til brug med det samme.

Man skal vente på en besked fra Team Snapchat, der informerer om, at funktionen med de gamle billeder nu er tilgængelig for dig. Den nye arkivfunktion bliver rullet ud i løbet af juli.

Så mange unge fortryder deres snap - her er Joannas grund
Så mange unge fortryder deres snap - her er Joannas grund

Snapchat bryder i øvrigt med deres tidligere tanke om, at de ikke vil opbevare brugernes billeder og videoer. Fremover vil have en backup af din memories-mappe, så du skal måske overveje, hvad du gemmer i den.

LÆS OGSÅ: Datter får mor til at panikke på sms med dette Snapchat-billede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx