Af Simon Boas - 28/08-17 21:51

Efter 12 år: Nu udkommer legendarisk computerspil igenEfter 12 år: Nu udkommer legendarisk computerspil igen

Fans af 'Age of Empires'-serien kan godt begynde at glæde sig.

storybild

Det er de færreste tilhængere af computerspil, der kan sige sig fri fra at have brugt timer på det populære strategispil 'Age Of Empires', og efter 12 års pause kan fans nu se frem til en ny udgave af det populære spil.

Det afslørede Microsoft ved sidste uges Gamescon-messe i Köln ifølge det danske spilmagasin Computerworld.

'Age Of Empires IV' bliver titlen på den nyeste udgave af spillet, og mens de tidligere spil blev udviklet af netop Microsoft, så vil det nye spil blive udviklet af Relic Entertainment, der også står bag spil som 'Company' of 'Heroes og Homeworld'.

Derudover er det fortsat sparsomt med oplysninger, for selv om der allerede nu ligger en trailer til 'Age Of Empires IV' på YouTube, så er hverken udgivelsesdato eller pris endnu blevet offentliggjort. Ifølge Computerworld vil spillet dog udelukkende kunne købes i Microsoft Store.

Og her stopper gaveboden ikke. For mens vi venter på det det seneste skud på stammen i 'Age Of Empires'-serien, så kan fans verden over se frem til en forbedret version af de tre klassikere 'Age Of Empires' I, II og III.

Allerede nu kan man skrive sig op til en betaudgave af den forbedrede version af 'Age Of Empires I', der blev lanceret tilbage i 1997, hvor både grafik og system ifølge Computerworld har fået en overhaling, så det i højere grad lever op til nutidens computere.

Den nye version af 'Age Of Empires I' udkommer den 19. oktober.

Se traileren til 'Age Of Empires IV' herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx