Af Sebastian Kirk - 11/02-18 18:19

Endelig sker det: Facebook tester længe ventet funktionEndelig sker det: Facebook tester længe ventet funktion

Facebook lader til at være på vej med en ny 'dislike'-funktion. De kalder den dog noget andet.

storybild

Facebook giver dig måske snart muligheden for at nedstemme andres kommentarer på det sociale medie.

Siden Facebook introducerede 'Like'-knappen i 2009, har den omvendte 'Dislike'-knap været en af brugernes mest efterspurgte funktioner.

Nu lader det til, at mediet langt om længe har hørt brugernes bøn. I hvert fald er Facebook i gang med at teste en funktion, der tillader brugere at 'nedstemme' kommentarer på det sociale medie, skriver Daily Beast.

'Downvote' hedder den nye knap, som pludselig blev synlig for nogle amerikanske brugere i sidste uge. Facebook understreger dog, at der ikke er tale om en decideret 'dislike'-knap.

»Vi tester ikke en dislike-knap. Vi udforsker en ny funktion til, at brugerne kan give os feedback om kommentarer til offentlige opslag. Dette forsøg kører kun for en lille gruppe mennesker i USA,« siger en talsperson fra Facebook til Daily Beast.

Ordet 'downvote' lyder bekendt for brugere af Reddit, idet hele sitet er bygget på, at brugerne stemmer opslag op og ned - med 'upvotes' og 'downvotes'. Facebooks nye forsøg er da heller ikke gået ubemærket hen hos Reddit-direktør Alexis Ohanian.

'Mest oprigtige form for smiger! Ville ønske, jeg havde taget patent på det og 'upvote', da jeg fandt på det,' skriver han på Twitter efterfulgt af et par emojis, der græder af grin.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx