Af - 30/11-15 19:38

Mand går på Tinder som et glas vin: Kvinderne er VILDE med detMand går på Tinder som et glas vin: Kvinderne er VILDE med det

Hvem skulle have troet at et glas vin kunne få så mange matches?

Bildstrecke im Grossformat »

Se, hvordan pigerne reagerer her i galleriet.

- Hvis jeg må være ærlig, har jeg bare lyst til at være inde i dig.

Den sætning skræmmer de fleste kvinder på Tinder væk, men ikke hvis du på humoristisk vis optræder som et glas vin. Det viser jeg rent faktisk, at kvinder er vilde med vin på Tinder.

TV: Se de 8 gale - eller geniale - metoder til at bryde isen på Tinder
TV: Se de 8 gale - eller geniale - metoder til at bryde isen på Tinder

- Hver eneste pige swipede til højre på mig, hvilket gav over 300 matches på to dage, fortæller komiker Sean Fahmy, som forleden oprettede sig som et glas vin på Tinder.

- Jeg arbejder for FoodBeast og faldt forleden over en artikel i arkivet, vi udgav for lang tid siden om en kvinde, som optrådte som en cheeseburger på Tinder og svarene var både liderlige og sultne, skriver han i en mail til metroxpress.

Efterfølgende gik han i tænkeboks og fandt frem til, at vin var det oplagte valg. Det viste sig, at fleste piger var glade for at åbne op overfor et glas alkohol. Men nogle var bange for, at de blev lokket i en fælde.

TV: Dansk Snapchat-stjerne: Jeg bruger gerne 5 timer på en god story
TV: Dansk Snapchat-stjerne: Jeg bruger gerne 5 timer på en god story

- Et svar, jeg fik, som jeg aldrig offentliggjorde kom fra en kvinde, som blev virkelig sur. Hun beskyldte mig for at prøve at lokke hende, så jeg kunne manipulere hende til at date mig. Det skal siges, at hun skrev til mig først, jeg svarede hende aldrig, fordi jeg ikke kunne begribe hendes tomme beskyldninger, fortæller Sean Fahmy.

One time thing
Komikeren regner ikke lige foreløbig med at skulle på Tinder som andre alkoholiske drikke, selvom der kan være mange gode muligheder.

- Det er højst sandsynlig en éngangs-ting. Jeg har en lang historie i komikkens verden, så jeg elsker at lave sociale eksperimenter. Men jeg tvivler på, at jeg skal på TInder igen som et andet objekt. Men jeg har masser af andre sjove stunts på vej, slutter Sean Fahmy.

Se flere af de sjove svar i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Så mange mænd bruger Tinder til at få et uforpligtende knald!

LÆS OGSÅ: Ny app hjælper dig med at finde en slåskamp

LÆS OGSÅ: Datingnyt: Tinder giver dig nu endnu bedre matches

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
9-årig dreng er fundet: Blev spottet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx