Af - 10/06-15 12:43; Opdateret: 10/06-15 12:54

Hun tjener 66.000 på én Snapchat-tegningHun tjener 66.000 på én Snapchat-tegning

26-årig grafisk designer har opbygget en fanskare og et velbetalt ekstra-job igennem Snapchat.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre i galleriet for at se Cyrenes vilde kunstværker.

Her er lidt karriere-inspiration, hvis det med den klassiske måde at tjene sine penge på ikke lige er dig.

Den amerikanske Snapchat-kunstner, der er aktiv under navnet CyreneQ, afslører nemlig, hvad hun typisk tjener på sine ‘værker’ i den populære app.

Sommetider kan et snap ligge på 1.000 dollars (6.632 danske kroner, red.), og nogle af dem kan koste helt op til 10.000 dollars (66.320 danske kroner, red.). Jeg ved, at jeg ikke er den højest betalte Snapchat-kunstner, men det er markant højere indtjening, end jeg ville kunne få for andet freelance arbejde.

Det siger 26-årige Cyrene Quiamco til Cosmopolitan.

Hun er uddannet grafisk designer og arbejder på fuld tid hos virksomheden Verizon. Men ved siden af kommer der så løbende Snapchat-opgaver ind fra firmaer, der ønsker eksponering af deres produkter hos hendes skare af følgere.

- Jeg arbejder otte timer om dagen på mit fuldtidsjob. Og når jeg kommer hjem, bruger jeg min tid på at svare mails og opbygge et community på min hjemmeside og på at skabe mine personlige snaptegninger, siger Cyrene, der tegner på en Android-mobil med en stylus-pen, når hun arbejder på sine motiver.

Siden hun kom på Snapchat for halvandet år siden, har Cyrene samarbejdet med firmaer som Groupon, Disney og gjort reklame for film som eksempelvis 'Fantastic Four'.

- Men jeg snapper faktisk ikke dagligt. Jeg snapper måske en til to gange om ugen. Jeg er også en Snapchat-forbruger. Jeg nyder at se andre folks historier og gennemse de hundredevis af snaps, som folk sender mig hver dag, siger hun.

Se flere af Cyrenes værker øverst i galleriet.

Her et eksempel på en af hendes 'stories'.

Cyrene er ikke alene om at have en Snapchat-karriere. Læs også metroxpress' interview med den norske snapkunstner Geeohsnap her.

Juhuu: Nye smarte funktioner i Snapchat
Juhuu: Nye smarte funktioner i Snapchat

OH NO! Snapchat-virus i omløb
OH NO! Snapchat-virus i omløb

Nu kan du kramme Snapchat-spøgelset
Nu kan du kramme Snapchat-spøgelset

Endelig! Snapchat fjerner irriterende feature
Endelig! Snapchat fjerner irriterende feature

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx