Af - 04/08-16 15:12

Mere end hver tiende unge oplever problemer under sexMere end hver tiende unge oplever problemer under sex

Et nyt engelsk studie viser, at seksuelle problemer er udbredt blandt unge mennesker. Se her, hvad de hyppigste problemer er

Bildstrecke im Grossformat »

Mere end hver tiende unge har for nyligt haft et seksuelt problem. Blandt de unge mænd er de hyppigste problemer, at de når klimaks for hurtigt, at de har svært ved enten at få erektion eller at holde den. Det viser en engelsk undersøgelse i Independent.

Så mange danske piger faker orgasmer
Så mange danske piger faker orgasmer

Det viser undersøgelsen
Mere end ti procent af de seksuelt aktive unge har for nyligt oplevet et problemer i soveværelset. Undersøgelsen bygger på svar fra over 2000 unge fra 16 til 21 år.

Den viser, at 44 procent af de seksuelt aktive mænd og 34 procent af kvinderne har haft problemer indenfor det sidste år.

Svenskernes sexliv skal undersøges gennem flere år
Svenskernes sexliv skal undersøges gennem flere år

Af dem svarede ni procent af mændende og 13 procent af kvinderne, at problemerne direkte har haft en effekt på deres sexliv.

For mændende er det typisk for tidlig sædafgang og erektionsproblemer. For kvinderne er det problemer med at få orgasme eller ikke at have lyst til sex.

I undersøgelsen havde over 500 unge ikke haft sex det sidste år. Og ti procent sagde, at de havde undgået det, fordi de tidligere har oplevet problemer.

Paradise-Caroline afslører: Så mange har jeg haft sex med
Paradise-Caroline afslører: Så mange har jeg haft sex med

Få søger hjælp
Kun en tredjedel, af dem der oplever seksuelle problemer, søger hjælp. Og de fleste søger kun hjælp hos familie, venner eller på nettet. Kun hver tiende, der søger hjælp, søger professionel hjælp.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx