Af - 09/04-15 22:00

TV: Sådan laver du simpel og LÆKKER gourmetTV: Sådan laver du simpel og LÆKKER gourmet

Det behøver ikke være kompliceret at lave lækker gourmet - specielt ikke med denne hemmelige ingrediens

Du behøver ikke at storme rundt i delikatesser i flere dage for at lave gourmet. Det kan faktisk gøres utrolig simpelt og med få ingredienser. Det viser fritidskok Niklas Roar, som i en række videoer laver gourmet mad, der er let at gå til.

Niklas Roar opgav karrieren som journalist for at forfølge sin interesse for mad og rejser. På rejserne havde han puslet med små videoer, og nu har han lavet en regulær serie af lette lækre retter.

Her er musikken, der får din mad til at smage bedre
Her er musikken, der får din mad til at smage bedre

- Mit håb er, at folk synes, det ser lækkert og overskueligt ud, og at de bliver i godt humør af at være med hjemme i mit køkken. Jeg holder mest af det spanske og det italienske køkken og har ingen erfaring med de virkelig komplekse retter, som de rigtigt dygtige kokke kan kreere, fortæller Niklas Roar.

Den 38-årige københavner har et lækkert trick, en hemmelig ingrediens, så at sige. En ingrediens, som forhåbentlig skal få flere til at se med, når han kokkererer i sin lejlighed på Vesterbro.

Fem sekunders-reglen afkræftet: Disse madvarer tåler ikke en tur på gulvet
Fem sekunders-reglen afkræftet: Disse madvarer tåler ikke en tur på gulvet

Det er ikke en ingrediens, man kan få nede i det lokale supermarked, og måske skal man i virkeligheden lede rimelig længe for at finde sådan en af slagsen:

- Den konkrete video med Ilena Moss blev faktisk til, fordi min ven, der er fotograf, lånte min lejlighed til et fotoshoot med en model. Da jeg i flere timer forgæves forsøgte at få noget arbejde fra hånden, mens hun vimsede rundt i lingeri, spurgte jeg hende i stedet, om hun ikke kunne tænke sig at være med i min næste video, og hun var heldigvis så sød at sige ja.

Du kan se Niklas Roar tilberede oksehaler i videoen over artiklen eller på hans Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Svedig idé: Noah løser chili-elskeres største problem

LÆS OGSÅ: Mand spiste udelukkende Nutella i en hel uge og tabte sig

LÆS OGSÅ: Denne kvinde er et hit på YouTube: Laver mad topløs

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx