Af - 30/06-16 09:44

Det siger dit stjernetegn om dine kysse-skillsDet siger dit stjernetegn om dine kysse-skills

Det er ikke tilfældigt, at du kysser på den måde som du gør. Hvis du altså tror på stjerner :-)

storybild

(Billede: Lucky Business)

Dit stjernetegn siger noget om din personlighed, og din personlighed siger noget om den måde du kysser på - altså hvis du tror på sådan noget. Her er en oversigt over de mest markante kysse-egenskaber hos de forskellige stjernetegn.

Vædderen
Du er ikke typen, der overtænker ting. Du er en spontan kysser, der godt kan lide at “overfalde” din kæreste eller flirt med mundtøjet.

Tyren
Du er en uhyre sensuel kysser. Du giver dig god tid til at bygge op fra det blide til det virkelig frække.

Tvillingerne
Du har så meget at tænke på, at dine kys ofte bliver til små hurtige kys og flirtende ord. Du kan godt lide at tale med din partner, og jo mere snak, jo mere får du lyst til at kysse ham eller hende.

Krebsen
Du følger dit hjerte, og din sindsstemning kan mærkes i dine kys. Du kræver det samme af din partner. Hvis du ikke kan mærke den samme passion, lukker du helt i.

Sjov test: Hvilken hund er du?
Sjov test: Hvilken hund er du?


Løven
Du er en filmkysser. Du kunne faktisk have spillet med i kyssescenerne i Titanic eller Dirty Dancing. Du kan heller ikke holde nallerne fra dit smartphone-kamera, fordi du elsker at tage kyssebilleder med dig og din partner. Lad os håbe, at han eller hun er forstående.

Jomfruen
Din hjerne kører i så høje omdrejninger, at du har svært ved at glemme alt omkring dig, når du kysser. Men hvis der er god kemi, er du en virkelig sensuel type, der lader tankerne blive til passionerede kys.

Vægten
Du elsker romantik, kærestebreve og stearinlys. Dit romantiske jeg gør naturligvis, at du virkelig elsker at kysse. Du er en allround kysser, og du er ret så svær at modstå.

Skorpionen
Du er virkelig en intens kysser. Du kan kysse bukserne af enhver, så du skal bruge de der kys varsomt.

Her det mest sexfikserede stjernetegn
Her det mest sexfikserede stjernetegn

Skytten
Du er den spontane type, der ikke er bleg for at udforske. Det gør dit kysse-repertoire meget bredt. Samtidig skal du virkelig være i humør til det, men så er du også virkelig i humør til det.

Stenbukken
Du er selvsikker, nede på jorden og lidt af en strateg. Du kan få din kyssepartner til at føle sig virkelig sikker på, at du holder af ham eller hende. Resultatet er at vedkommende gengælder dine kys, og det var lige det, du havde i tankerne.

Vandbæreren
Du er så venlig og vellidt, at du sikkert har kysset platonisk på alle du kender. Det er så naturligt for dig at kysse, at du nok skal have en partner, der forstår dig lidt.

Fiskene
Du er den ultimative romantiker. Du er kreativ og mystisk, og dine kys kan gøre din partner helt svimmel.

H/T: Cosmopolitan

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx