Af - 25/10-15 17:35; Opdateret: 26/10-15 06:58

TV: Simpelt morgen-ritual gør kvinder mere selvsikre, flirtende og sexlystneTV: Simpelt morgen-ritual gør kvinder mere selvsikre, flirtende og sexlystne

Et simpelt ritual kan booste kvinders selvtillid og gøre dem mere lidenskabelige, viser nyt studie.

Her kan du se reklame-videoen, som blev produceret i forbindelse med undersøgelsen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Lidt makeup, parfume, chokolade og et spejl kan gøre underværker for kvinders selvtillid og deres forhold til partneren.

En gruppe forskere fra Fordham University har fulgt hundredvis af kvinder i et studie og målt, hvilken effekt et simpelt, dagligt ritual havde på deres selvtillid, energi og sexlyst.

Kvinderne i studiet blev bedt om hver dag at udføre et mindre morgen-ritual, hvor de kiggede sig selv i spejlet, lagde makeup, brugte deres yndlings duft, belønnede dem selv med slik, tog dybe vejrtrækninger og smilede til sig selv. Og det simple ritual viste sig at have utrolig positive resultater.

3-årige Luke savnede sin døde hund - så skrev den til ham
3-årige Luke savnede sin døde hund - så skrev den til ham

Hele 97 procent af kvinderne kunne fortælle, at ritualet efter bare én uge havde haft store positive effekter på deres liv. Men faktisk allerede bare fire dage inde i eksperimentet, havde den gentagende rituelle handling sat sine tydelige spor.

71 procent rapporterede om en øget lyst til romantik, 69 procent var mere 'åbne for at finde kærligheden', 77 procent følte sig mere udadvendt og sociale, og 74 procent sagde, at de var mere tilbøjelige til at flirte.

- Ritualer kan være stærke. At tage sig tid hver dag til at værdsætte dig selv, især hvad der gør dig unik, er en enkel, men effektiv måde at skabe positiv energi på, mener vicedirektør Tracy Rohrbaugh for makeup-firmaet Revlon, som studiet er lavet i samarbejde med.

- Dette daglige ritual kan manifestere mere venlighed, mere kærlighed og mere flirt, siger hun.

Professor: Danskere går for lidt i bad
Professor: Danskere går for lidt i bad

Revlon har lavet en kampagnevideo, som du kan se over artiklen. Hvis den ser bekendt ud, er det fordi, det er den samme instruktør, som stod det virale hit First Kiss.

- Jeg ville lave en film, som hyldede kvinder. Alle kvinder. Jeg ville vise, at vores kærlighed er dybere end vores tvivl og usikkerheder, siger instruktør Tatia Pilieva.

Smitter til partneren
Men det var ikke kun kvinderne, som blev påvirket at det faste ritual. Hele 85 procent af kvinderne opdagede en positiv ændring i forhold til, hvordan folk i deres omgangskreds reagerede overfor dem.

Blandt andet angav 65 procent at kvinderne, at deres partner i højere grad kom med komplimenter, efter hun havde taget det lille ritual til sig.

LÆS OGSÅ: Sødere bliver det ikke - 'soveklubben' får nyt medlem

LÆS OGSÅ: Dette produkt må du ikke putte i dit ansigt!

LÆS OGSÅ: TV: Hendes personlige billede blev til et ondt meme – nu taler hun ud

LÆS OGSÅ: Disney-idol er nøgen og modig i ny fotoserie

LÆS OGSÅ: 6 måder makeup ødelægger dine øjne på

LÆS OGSÅ: Makeup artist advarer: Sådan kan dine øjenvipper ende efter 'billige' extensions

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: Patrick Nielsen gør...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx