Af - 16/07-16 17:04

Skændes I på ferien? Så truet er dit parforholdSkændes I på ferien? Så truet er dit parforhold

Et ud af 10 par kommer til at slå op, når den romantiske sommerferie er ovre. 40 procent af dem diskuterer mindst én gang om dagen.

Bildstrecke im Grossformat »

Sommerferien er den tid på året, som alle par ser frem til, når arbejde og stress bliver byttet ud med romantik og omsorg. Desværre går det ikke altid efter planen, for en ny undersøgelse viser, at ét ud af 10 par går fra hinanden efter ferien.

Ny undersøgelse: Disse to vaner kan ødelægge dit forhold
Ny undersøgelse: Disse to vaner kan ødelægge dit forhold

40 procent af respondenterne diskuterer mindst én gang om dagen, og 25 procent oplever det allerede inden det første døgn er gået. 24 procent sagde, at de ville blive irriteret, hvis ikke deres partner hjalp dem med bagagen, mens andre starter med at blive irritable, når de er på vej ud af lufthavnen, det skriver Daily Mail.

På ferien er det særligt økonomien, der kan få parrene til at fare i totterne på hinanden. Eller diskussionen om hvor aftenens måltid skal indtages. 18 procent af respondenterne mente, at det var et problem at bruge for meget tid sammen på ferien.

Hver tiende mand kommer for tidligt
Hver tiende mand kommer for tidligt

Over 2000 mennesker har deltaget i undersøgelsen, der er foretaget af et biludlejningsfirma. Og rent faktisk er bilferier ifølge undersøgelsen det mest stressende på grund af børn, der diskuterer på bagsædet eller problemer med at finde vej.

Strandferier er de næstmest stressende ferier efterfulgt af storbyrejser. Og stressen og diskussionerne fører altså til, at et ud af 10 par går fra hinanden.

Undersøgelse: Så mange parforhold er på randen til at briste
Undersøgelse: Så mange parforhold er på randen til at briste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx