Af Amalie Abildgaard - 21/09-17 20:00

Stort studie: Så mange dates skal du i virkeligheden vente med før sexStort studie: Så mange dates skal du i virkeligheden vente med før sex

Et nyt studie har sat sig for at undersøge, hvor lang tid folk mener, der bør gå, før man har sex.

storybild

Et studie viser, hvor længe 2.000 amerikanere mener, man bør vente med at tage sin date med ind under dynen.

Selv om dating-kulturen i dag er datingapps, 'swipes' og engangsknald, viser et nyt studie, at der stadig lever nogle 'normer' for indledningen af et nyt forhold.

Det skriver New York Post.

Du kender måske tre dates-reglen, hvor du skal gå ud tre gange med din udkårne, før daten ender i soveværelset. Men et nyt studie, der er lavet på 2.000 amerikanske voksne, viser, at denne regel kan være fortid.

Undersøgelsen viser nemlig, at en gennemsnitlig person bør vente indtil det ottende møde med at have sex.

Mænd er mere tilbøjelige til at rykke hurtigere med deres 'første gang' med en ny partner, end kvinder er. Undersøgelsen viser, at mænd er villige til at vente til femte date, mens kvinder gerne vil vente indtil niende date med sex.

Desuden er mænd ni gange mere tilbøjelige til at have sex på første date end kvinde, hvor kun én procent synes det er okay at tage første date til soveværelset.

Med hensyn til den gamle 'tommelfingerregel' med at vente til  tredje date, mener kun otte procent af kvinderne, at det er passende, mens 30 procent af mændene gerne vil efterleve denne regel.

Undersøgelsen har desuden spurgt amerikanerne om andre ting vedrørende de indledende faser i et nyt forhold - blandt andet hvor den ideelle date finder sted. Her viser det sig, at en middag på en restaurant er at foretrække skarpt efterfulgt af biografen og en drink på en bar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Sanne Salomonsen efter sit første...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx