Af - 21/07-16 18:01

LISTE: Det her skal du tale om på din dateLISTE: Det her skal du tale om på din date

Disse tips kan gøre din date endnu bedre.

Bildstrecke im Grossformat »

Du møder en person, du aldrig før har haft en samtale med i virkeligheden. I kender ikke engang lyden af hinandens stemmer. Det kan hurtigt bliver akavet, eller nervøsiteten kan komme snigende. Så hvad er godt at tale om på en date? Og hvad virker egentlig? Med hjælp fra videnskaben og inspireret af Time, kommer her seks tips til samtaleemner på din date.

Tal om rejser, ikke om film


Et studie af Richard Wiseman viser, at af de par der talte om film på deres date ville kun ni procent mødes igen, hvor 18 procent af dem, der lavede om ferie, havde lyst til at se hinanden igen. Samtaler om ferie kan handle om gode rejser eller drømmedestinationer, og det får folk til at have det godt, hvilket virker attraktivt.
Måden du taler på er vigtig

Det handler faktisk ikke bare om, hvad der kommer ud af munden på dig. Det handler også om måden, du siger det på. Når din date siger noget, så tilføj gerne noget og smid så bolden tilbage. Så viser du, at du hører efter og er interesseret. Pas på med ikke at afbryde eller tale konstant, så den anden person ikke får et ord indført. Men du skal heller ikke bare sidde tavs og vente på, at du bliver stillet et spørgsmål. Du skal også selv gøre en indsats.

17 håbløse ting mænd gør på dating-apps
17 håbløse ting mænd gør på dating-apps

Del hemmeligheder


Når man deler hemmeligheder får man en følelse af forbindelse. På en time kan man komme hinanden nærmere end et livslangt bekendtskab. Det handler altså om at give lidt af sig selv.

Tal hellere om noget kontroversielt end kedeligt


Hvis det andet ikke virker, så må du bringe noget lidt mere kontroversielt på banen som for eksempel aborter. Det virker måske grænseoverskridende, men det tvinger den anden til at tage stilling og mene noget, der er mulighed for en samtale og ikke bare en enetale, hvor den anden kommenterer.

Benching er den nyeste, onde dating-trend
Benching er den nyeste, onde dating-trend

Tror du på heldet?


En datingside har fundet et spørgsmål, som de mener, er afgørende for, om de kunne finde på at have sex på første date eller ej: Kan du lide smagen af øl? 60% af dem der siger ja, ville have sex på første date. Så hvis du har svært ved af aflæse signalerne, kan du jo prøve den.

I galleriet øverst kan du se hvilke ord, du ALDRIG må bruge på din date!

LÆS OGSÅ: Dating skal få flygtninge i arbejde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx