Af - 21/07-15 17:52

Her er svaret: Sådan foretrækker kvinder deres penisHer er svaret: Sådan foretrækker kvinder deres penis

Længden kommer først ind på en sjetteplads over kvindernes foretrukne udseende på det mandlige vedhæng.

Bildstrecke im Grossformat »

En gruppe schweiziske forskere har spurgt kvinder i alderen 16-45 om, hvad der er de vigtigste ved en mandlig partners vedhæng. Det er der kommet en prioriteret liste ud af, der kan hjælpe unge mænd, der er usikre omkring deres udseende syd for bæltestedet.

Det er måske overraskende for nogen, at længden på kalorius første kommer ind på en sjetteplads, men det er ikke desto mindre det, der svaret fra de 105 kvinder, der deltog i forskernes undersøgelse, der blev offentliggjort i Journal of Sexual Medicine mandag.

Læs, hvad kvinderne finder mest vigtigt, når de dømmer en penis på udseendet øverst i artiklen.

Selvom den slags forskning jo givetvis er noget, der interesserer de fleste - enten indehavere af en penis, eller kvinder, der er interesseret i at stifte et længere eller kortere bekendtskab med den mandlige kønsdel - så har studiet faktisk et alvorligt islæt.

Ny forskning: Så lang er en penis i snit
Ny forskning: Så lang er en penis i snit

Anledningen til lægernes arbejde er en udbredt nervøsitet hos mænd, der er født med urinhullet placeret under hovedet på glansen af penis, og altså ikke som en slids i spidsen.

Det er den mest almindelige medfødte misformning af penis, som 1 ud af mellem hvert 200-300 drengebarn bliver født med. I Danmark bliver 0,46% af drengene født med misformningen, der hedder 'hypospadi.'

I Europa bliver det medfødte særpræg oftest rettet til på operationsbordet indenfor drengespædbarnets første leveår. Men selvom kirurgerne bliver tilfredse med indgrebet, så spøger peniskorrektionen stadig hos de unge mænd, når de begynder at skulle debutere på lagenet med det modsatte køn.

Stor penis? Her er dating-sitet for dig
Stor penis? Her er dating-sitet for dig

Her mener mange, at deres penis ikke er normal af udseende.

Heldigvis, så bringer de schweiziske forskere godt nyt til de hændervridende indehavere af en kirurgisk tilrettet penis - Udseendet på urinhullet indtager nemlig en bundplacering som det mindst vigtige, når kvinder vurderer om en penis falder ind under det normale.

Ny forskning: Sådan gør kaffe din erektion bedre
Ny forskning: Sådan gør kaffe din erektion bedre

For kvinderne er det på samme niveau som en omskåret penis, hvilket ikke er en noget, der får de gængse kvinder til at udvandre fra soveværelset.

LÆS OGSÅ: FRÆKT: Channing Tatum afslører kælenavnet på sin penis

LÆS OGSÅ: TV: Derfor er mandens penis blevet så stor

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx