Af - 17/01-17 20:23

Folk der bander er mere FUCKING ærligeFolk der bander er mere FUCKING ærlige

&/#¤)?&

Bildstrecke im Grossformat »
Omkring 20 procent af verdens befolkning har lidelsen misophonia, der gør, at man er særlig sensitiv overfor lyde. Men forskere har fundet ud af, at folk med den lidelse er mere kreative end andre. Forskere fra University of Minnesota laved eet forsøg, hvor de fik to grupper til at brainstorme på nye ting, man kunne bruge bordtennisbold på. Her fandt de ud af, at folk der var vant til rod i deres omgivelser var bedre til at finde på kreative løsninger oog bryde med de eksisterende normer. Madrids universitet foretog et studie af 1000 teenagere, hvor de fandt ud af, at dem der havde det bedst med at gå sent i seng klarede sig bedre, når det kom til indlæring, end de morgenfriske typer. Du er god til at lade dine tanker og følelser få frit løb, når du sætter blyanten på papiret. Forskere har fundet ud af, at folk der er gode til at tegne, de er bedre til at være fokuserede, forstå nye koncepter og fastholde viden. Et studie publiceret i Psychology Today viser en sammenhæng mellem høj intelligens i barndommen og sund appetit på alkohol i voksenlivet. Årsagen er, og hold nu fast: Fordi, produktion af alkohol er et evolutionært fænomen, og intelligente personer er mere tilbøjelige til at involvere sig i evolutionær adfærd. You like a strong drink Psychology Today found a correlation between childhood intelligence and alcohol consumption in adulthood, believe it or not. So why is this the case? Apparently its because modern alcohol production is an evolutionarily novel phenomenon, and that more intelligent individuals are more likely to engage in evolutionarily novel behavior. Den anerkendte teknologi-journalist, Tom Chesire, skriver i Wired, at selvom der er beviser for, at teknologi er distraherende for mennesker, så kan det også betyde, at det under de rigtige omstændigheder og forhold, vil være med til at gøre folk klogere. Han præsenterer forskning, der viser, at det kan bidrage til at blive bedre til multi-tasking og prioritering. Et studie publiceret i Language Sciences Journal viser, at folk der bander meget har et større ordforråd, og at de ovenikøbet er mere velformulerede og præcise i deres kommunikation. Selvom det ikke er lige velset alle steder, så giver det faktisk god mening at snakke med sig selv. Gigi Engle fra Elite Daily har samlet en masse forskning, der viser, at dem der snakker med sig selv har flere fordele: De hjælper hjernen med at blive mere effektiv og har lettere ved at nå deres mål.

Her er en række tegn på, at du er mere intelligent end de fleste.

Skældsord og eder er tegn på ærlighed hos afsenderen. Det viser et nyt videnskabeligt studie.

Det skriver Neuroscience News.

Det er sgu ikke så slemt, hvis der ryger et 'pokkers,' 'satans' eller for 'helvede' ud imellem sidebenene, når du taler. Et internationalt hold af forskere fra Holland, Storbritannien, USA og Hong Kong har offentliggjort deres resultater om, at det indikerer ærlighed, når man bander. Det skriver de i det videnskabelige tidsskrift Social Psychological and Personality Science.

En brysk tone er et tegn på, at der er ikke bliver fejet noget ind under gulvtæppet, mener en af videnskabsfolkene bag, lektor i Big Data-analyse ved University of Cambridge:

Studie: Gift dig med en klog kvinde - og lev længere
Studie: Gift dig med en klog kvinde - og lev længere

- Forholdet imellem profaniteter og uærlighed er en svær størrelse. Det er ofte upassende at bande, men det kan vidne om, at man får den ærlige mening fra folk. Ligesom de ikke modererer deres sprog for at være mere tiltalende, så modererer de heller ikke deres holdninger, siger David Stillwell.

Forskerne fremhæver Donald Trump, der som bekendt brugte en del bandeord i sin præsidentvalgkamp, som en af kandidater, der fremstod mest troværdig overfor de amerikanske vælgere.

Resultaterne er kommet frem igennem to forskellige undersøgelser.

I den ene del bad forskerne 276 menneskelige prøvekaniner om at rangere de bandeord, som de bedst kunne lide. Efterfølgende tog de en løgnedetektortest. Her viste det sig, at de, der havde de værste bandeord på listen, også havde en mindre tendens til at lyve efterfølgende.

Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder
Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder

Den anden del bestod af en analyse af et bredt udsnit af 20.000 amerikanske statusopdateringer på Facebook. Her fandt man ud af, at folk, der brugte skældsord også havde en tendens til at skrive i sproglige mønstre, der indikerer ærlighed. For eksempel skriver folk med rent mel i posen ofte 'Jeg' eller 'mig.'

Og nu, hvor vi alligevel var ved Trump.

LÆS OGSÅ: Intelligente mennesker er sent oppe, roder og er gode til at bande

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx