Af - 04/09-16 20:22

Myten om den veludrustede afrikaner: Derfor er penis så svær at måleMyten om den veludrustede afrikaner: Derfor er penis så svær at måle

Videnskaben kommer stadig til kort, når det gælder om at svare endegyldigt på, hvor i verden mænd er størst mellem benene.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er almen viden, at afrikanske mænd bare er lidt større dernede sammenlignet med mænd fra verdens andre kontinenter.

Men det er en sandhed, der fortsat savner to streger under facit.

Videnskab.dk har allieret sig med to forskere, der slår fast, at videnskaben endnu ikke kan konkludere endeligt på det evige spørgsmål, og samtidig fortæller de, hvorfor det er så svært at afgøre, hvem der kan prale med det længste mål.

20-årig kan ikke have sex: Hans penis er ti gange større end normalt
20-årig kan ikke have sex: Hans penis er ti gange større end normalt

- Der findes foreløbig ikke et endegyldigt svar på det her. Men det ser ud til, at der er nogle erfaringer og undersøgelser, som bakker myterne op, siger lektor Christian Groes, der er kønsforsker ved interkulturelle studier på RUC.

Speciallæge i urologi, Poul Christian Frimodt-Møller, forklarer, at når det er så vanskeligt at besvare klart, hvem der måler længst, så skyldes det blandt andet, at data for mænds formåen er upræcis, da målene ofte stammer fra mændene selv, der har stået med en lineal i hånden.

Omvendt er det heller ikke optimalt, hvis forskere skal stå for målingen, da en erektion kan være påvirket af omgivelserne. Derudover er der forskel på, hvor stor mænds erektion er fra gang til gang.

Christian Groes peger desuden på, at der naturligvis er forskel på afrikanske mænd på tværs af den enorme verdensdel.

5 ting i hjemmet, der kan peppe dit sexliv op
5 ting i hjemmet, der kan peppe dit sexliv op

Et studie har peget på, at congolesiske mænd med hele 17,93 centimeter i gennemsnit har størst grund til selvtillid.

Fisker fik nudist-penis på krogen
Fisker fik nudist-penis på krogen

Og mens danske mænd ifølge det samme studie skulle måle 15,89 i gennemsnit, så blev resultaterne dog bredt kritiseret i forskerkredse, ifølge Videnskab.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx