Af - 08/04-17 11:02

Så forskellige er kvinder 'dernede': Her er de fem  typer vaginaerSå forskellige er kvinder 'dernede': Her er de fem typer vaginaer

Voks-specialisten 'Mel' har efter flere års arbejde kategoriseret kvinders vaginaer. Det kommer der nogle sjove - og ret nøjagtige - beskrivelser ud af.

Bildstrecke im Grossformat »

Når man har arbejdet med at vokse kvinders bikinilinje gennem en årrække, har man åbenbart også fået kendskab til, hvordan kvinders nedre kønsdele adskiller sig fra hinanden.

Og faktisk er der så meget forskel på vaginaer, at man kan tale om, at der findes fem forskellige typer, man kan kategorisere dem i.

I galleriet kan du se en række ting, der ligner vaginaer, men som heldigvis ikke er det.

Webmediet Elite Daily har i samarbejde med en voks-specialist, der kaldes 'Mel' i artiklen, udarbejdet de fem kategorier, hvor du kan overveje, hvilken du eller din kæreste passer på.

Tulipanen
Når Christopher har sunget sit pophit 'Tulips', har der været spekulationer i, hvilket sæt læber, han egentlig talte om. Skal man gå med 'Mel', så er der bestemt mulighed for, at det er de sydvendte læber, der tales om. De indre skamlæber er svagt synlige gennem hele vaginaen, hvilket får det til at ligne en blomst, der er ved at springe ud.

Galt eller genialt? Disse trusser giver den perfekte 'camel toe'
Galt eller genialt? Disse trusser giver den perfekte 'camel toe'

Barbie
Stereotypen på, hvordan folk tror en vagina ser ud, men ifølge voks-specialisten er det den mest sjældne. De indre skamlæber kan ikke ses, da de er dækket af de ydre skamlæber. Begge sæt skamlæber sidder tæt på bækkenbenet, og skedens åbning ligner mest af alt bare en streg.

Puffen
Denne type minder om den foregående, men de ydre skamlæber er karakteriseret ved at være mere fyldige eller luftige. Skamlæberne sidder samtidigt tættere på skambenet end 'Barbie'-typen. Det skyldes dog på ingen måde alder eller vægt, fortæller 'Mel' - sådan er det bare.

Nettet griner af uheldige tights: Kan du se problemet?
Nettet griner af uheldige tights: Kan du se problemet?

Gardiner
Her er de indre skamlæber mere eller mindre tydelige, da de stikker ud mellem de ydre skamlæber. Ifølge voks-specialisten har vi her at gøre med den mest typiske type vagina.

Hesteskoen
Karakteriseres ved, at vaginaen er mere åben i toppen, hvor de indre skamlæber kommer til syne. Til gengæld lukker de ydre skamlæber sig sammen mod bunden, hvilket giver navnet på typen.

9 mænd fortæller, hvad en vagina smager af
9 mænd fortæller, hvad en vagina smager af

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby-ejer scorer kassen efter...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Gemmer der sig en formue på loftet?...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx