Af David Andersen - 31/08-17 12:52

Her er dommen: Så mange sexpartnere må du have, før det er ulækkertHer er dommen: Så mange sexpartnere må du have, før det er ulækkert

Er du alt for dydig eller en kæmpe slut? Undersøgelse afslører, hvad vi synes er det ideelle antal sexpartnere.

storybild

Hvor mange har du været i seng med før mig?

Mange er blevet overrumplet af det spørgsmål, når man har mødt en ny partner. Og det er bestemt ikke ligemeget, hvad man svarer, viser en undersøgelse.

500 europæere og 500 amerikanere er blevet spurgt, og resultatet viser, at unge i 20'erne er ret strikse.

Både mænd og kvinder i den aldersguppe mener, at det er helt perfekt, hvis deres nye partner har haft sex med tre personer inden dem.

Kvinderne synes, at det er ulækkert, hvis man har været sammen med flere end 10 inden dem, og til sammenligning er mændene mere snerpede. De korser sig nemlig, hvis deres nye sexpartner har været sammen med flere end syv inden dem.

I 30'erne tolererer folk lidt mere, men ikke særligt meget set i lyset af, at man unægteligt har haft nogle flere år til at udforske det modsatte køn.

Her er begge køn enige om, at det ideelle antal sexpartnere er tre-fem, mens det er ulækkert at have været sammen med flere end 10.

Du kan se tallene for de øvrige aldersgrupper her.

Blandt de europæiske deltagere i undersøgelsen erkendte 20 procent, at de lyver ved at trække så mange som 10 partnere fra, når de fortæller deres nye partner, hvor mange de har været i seng med.

Samtidig var begge køn enige om, at jomfruer er usexede. Det er nemlig for lidt, hvis man har haft sex med nul eller en person.

H/T: Joe.ie.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx