Af - 14/05-15 08:03

Ny forskning: Mænd er bedre end kvinder til at multitaskeNy forskning: Mænd er bedre end kvinder til at multitaske

Kvinderne er åbenbart ikke de eneste, der kan finde ud af to ting på en gang.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

'Det er også fordi, du ikke kan multitaske!'

Det kan være sidste gang, at en mand får det at vide. For en ny undersøgelse har nemlig fundet frem til, at kvinder ikke længere skal have eneret på evnen til at multitaske.

Faktisk klarede mændene i undersøgelsen sig endnu bedre end kvinderne, skriver Daily Mail. Der var nemlig 38 procent af dem, der viste et højt talent inden for multitasking, mens 29 procent af de kvindelige deltagere nåede samme niveau.

Undersøgelsen, der blandt andet er udarbejdet af Microsofts reklameafdeling, har taget udgangspunkt i, at vi bruger masser af tid med telefonen, TV'et og computeren - og gerne på en gang.

Har du (også) rødt på i dag? Måske skulle du droppe det fremover
Har du (også) rødt på i dag? Måske skulle du droppe det fremover

2.000 personer har svaret på spørgsmål, og deres medievaner er blevet undersøgt. Konklusionen er, at alle de eletroniske dimser, der tiltrækker vores opmærksomhed, faktisk gør os bedre til at multitaske.

- Vores undersøgelse indikerer, at folks hjerner tilpasser sig i forhold til deres forbrug af digital teknologi, og det fører til en evolution af vores opmærksomheds-evner, siger Owen Sagness, der leder Microsofts reklameafdeling i Storbritannien.

Man er bedst til at multitaske, når man er i alderen 45-54 år, og så skal man altså helst være mand, hvis man ifølge undersøgelsen skal være god til at have flere ting i gang på samme tid.

Advarsel til gifte mænd: De her kvinder vil i seng med jer
Advarsel til gifte mænd: De her kvinder vil i seng med jer

Skal man så glæde sig over, at der her er et punkt, hvor kvinderne måske alligevel ikke er bedst, eller om man skal frygte, at man pludselig skal til at vise multitask-evnerne frem midt i en vigtig fodboldkamp? Det må være op til den enkelte mand.

Og så skal man måske tage undersøgelsen med et gran salt. Ifølge BBC har andre britiske forskere tilbage i 2013 fundet frem til, at kvinderne overordnet er bedre til at multitaske.

Men her var der også en enkelt undersøgelse, der gav mænd titlen som de bedste. Forskerne ønskede derfor, at man gik grundigere til værks på det område, som der ifølge dem var overraskende få undersøgelser omkring.

LÆS OGSÅ: Kvinder holder sig væk fra offentlige gratis-toiletter

LÆS OGSÅ: Godt nyt for alle mænd: Drop fitness: Kvinder vil have en dad-bod

LÆS OGSÅ: TV: Selvlysende dansetrup får dommerne til at tabe kæberne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx