Af - 15/08-16 06:33

Sådan starter fire af verdens mest succesfulde mænd deres dagSådan starter fire af verdens mest succesfulde mænd deres dag

Lær af Barack Obama og Steve Jobs morgenrutiner

Bildstrecke im Grossformat »

Vi har alle sammen en morgenrutine: kaffe, avis, mobiltjekning i sengen eller på toilettet. Rent faktisk kan dagens første timer betyde ret meget for, hvordan din dag bliver. Så hvorfor ikke lære lidt morgenrutiner af de helt store succesfulde typer som Barack Obama, Mark Zuckerberg, Steve Jobs og Jess Bezos?

Den amerikanske præsident Barack Obama går i fitness hver morgen. Yes. Hver evig eneste morgen. Han står op 6.45 og så er det hen og løfte vægte og lave cardio, det skriver Time.
Ifølge Kim Kardashians snapchat har hun gang i den samme rutine lige nu.

Når Obama har svedt og brugt kroppen er det hjem og spise morgenmad med familien, inden hans to døtre skal i skole. Og så er præsidenten klar til at lede landet.

Derfor føler Kendall Jenner sig anderledes
Derfor føler Kendall Jenner sig anderledes

Manden bag Appel, Steve Jobs, startede hver morgen med at give sig selv en motivationstale. Han gik hen og så sig i spejlet og spurgte: “Hvis i dag var den sidste dag i mit liv, ville jeg så være glad for, hvad jeg skal i dag?”

Hvis svaret på spørgsmålet var nej for ofte, så vidste han, at der var brug for en forandring.

Lukas Graham er nu hørt over én milliard gange
Lukas Graham er nu hørt over én milliard gange

Facebook-stifteren Mark Zuckerberg går næsten altid i grå t-shirt. For at tage så få beslutninger som muligt. Ud over det så sover han ikke særlig meget. Faktisk kan han sagtens være oppe til klokken seks om morgenen.

Amazon-skaberen Jeff Bezos er heller ikke en morgenperson, og han bruger ikke vækkeur. Til gengæld er det vigtigt for ham at få otte timers søvn, hvis han skal have en god dag. Så han vågner, når han er udhvilet. Og så er det vigtigt for ham med en sund morgenmad.

Tove Lo: - Jeg føler mig mere fri, jo mindre jeg har på
Tove Lo: - Jeg føler mig mere fri, jo mindre jeg har på

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx