Af - 23/09-16 15:50

Nu kan du få alkohol, der ikke giver dig tømmermændNu kan du få alkohol, der ikke giver dig tømmermænd

God weekend!

storybild

Colorful cocktails on the bar table in restaurant. (Billede: Arina Habich)

En britisk forsker har udviklet en ny form for alkohol, der ikke giver tømmermænd, og allerede nu spekulerer flere eksperter i, at det på sigt kan erstatte alkohol, som vi kender det i dag, hvilket vil føre til et stort fald i alkoholrelaterede dødsfald, skriver Independent.

Den nye drik hedder 'Alcosynth', og den har de samme egenskaber som alkohol, men man undgår de irriterende ting som hovedpine, kvalme og tørst dagen efter.

Derfor bliver det modsatte køn pænere, når du drikker
Derfor bliver det modsatte køn pænere, når du drikker

- Det fungerer fremragende i en Mojito, men det kan også bruges i en klar drink som en Tom Collins. Den ene udgave er uden smag, mens den anden er bitter, siger David Nutt, der har udviklet Alcosynth.

Selvom produktet er udviklet og klar til markedsføring, er det indtil videre blevet bremset af myndighederne i Storbritannien, som David Nutt kalder for 'moralpolitiet'.

Danske unge drikker stadig langt mere end andre europæere
Danske unge drikker stadig langt mere end andre europæere

- Vi kan aldrig få folk til at stoppe med at blive berusede. Det er på tide, vi finder en løsning på alkohol-problemerne, siger han, ifølge Independent.

David Nutt var tidligere kendt som en af Storbritanniens mest anerkendte rusmiddelforsker, men han blev fyret i 2009, da han forsvarede ecstacy, som han kaldte ligeså sikkert som at ride på en hest.

LÆS OGSÅ: Teenager ville købe alkohol: Klædte sig ud som sin mor

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx