Af - 21/04-17 21:05

Undersøgelse: Her er de ting, vi virkelig hader, når vi har sexUndersøgelse: Her er de ting, vi virkelig hader, når vi har sex

Sex kan godt blive for hæmningsløst. Jo, det kan!

Bildstrecke im Grossformat »
- Jeg giver kun oralsex, hvis jeg også selv gider. For det er helst noget, begge parter skal føle for, så jeg gør det ikke kun for pigens skyld. Det overrasker mig ikke, at flere mænd end piger finder det ophidsende at give oralsex. Det passer faktisk meget godt med, hvad jeg havde forventet. - Ud fra de samtaler, jeg har haft med mine venner og veninder, så lader det til, at pigerne gør det mest for drengens skyld, mens fyrene sjældent gør det alene for at tilfredsstille pigen. - Jeg dyrker oralsex med min partner. Både for min egen og for min partners skyld. Jeg synes godt, det kan være ophidsende at give oralsex, men det kommer også meget an på, hvilket humør jeg er i. - Det overrasker mig ikke, at det kun er 36 procent af kvinderne, som synes, det er ophidsende at give oralsex. - Jeg gør det både for min egen og min partners skyld. - Og nej, det overrasker mig ikke, at så mange mænd finder det ophidsende, men det er da trist, at der er så få kvinder, som kan lide at give oralsex. Det har måske noget at gøre med kvindernes selvopfattelse. Det er trist, hvis man kun giver oralsex for sin partners skyld. Det er noget, man bør gøre, hvis man også selv kan lide det. - Nogle gange giver jeg oralsex kun for min partners skyld, men det kan også være ophidsende for mig. Det er meget skiftende. Det sker nok bare lidt oftere, at jeg modtager oralsex, end jeg giver det. Det overrasker mig ikke, at færre kvinder finder det ophidsende at give oralsex. Måske kan det forklares ud fra, at der lidt er en forventning om, at kvinder skal give manden oralsex. Det putter et lidt større pres på nogle kvinder. - Jeg giver oralsex både for min partners skyld og min egen, men jeg havde troet, der var flere kvinder, som fandt det ophidsende at give oralsex. En del flere faktisk. - Det kan godt være ophidsende at give oralsex, men det kommer meget an på, hvilket humør jeg er i. Jeg må nok sige, at jeg mest gør det for kvindens skyld, når det så endelig er. Det kommer faktisk som et stort chok, at så få kvinder synes, det er ophidsende at give oralsex. Jeg troede godt, at kvinder kunne lide det. Min erfaring er, at de elsker det. Jeg har i hvert fald ikke hørt andet. - Personligt er det i høj grad lige så meget for min egen skyld, når jeg giver oralsex til min partner. Men jeg tror nu altid, at man bliver påvirket af sin partners reaktion på oralsex, så det er vel aldrig kun den ene, som får noget ud af det. - Det overrasker mig virkelig, at undersøgelsen viser, at så mange mænd synes, det er ophidsende at give kvinder oralsex, og så få kvinder kan lide at give oralsex. Jeg troede, det ville være omvendt for mænd og kvinder.

Det kan godt være, at sex er fedest, når man smider en del af hæmningerne. Men det kan også blive for meget. Det viser en undersøgelse, hvor 2.000 er blevet spurgt om de ting, de hader mest i sengen. Det skriver Indy100.

Klik dig rundt i galleriet øverst i artiklen og se, hvad danskerne mener om oralsex.

Ifølge en stor Superdrug-undersøgelse af europæeres og amerikaneres sexliv, er det værste, der kan ske under sexakten, at ens partner kommer til at stønne et helt forkert navn.

TV: Her knalder to af deltagerne i 'Paradise Hotel'
TV: Her knalder to af deltagerne i 'Paradise Hotel'

Derefter går det slag i slag med de ting, vi tilsyneladende hader i sengen. De er altså som følger:

At blive kaldt det forkerte navn.


Nogen kommer brasende ind.


En af parterne kommer til at slippe en lydløs vind.


Når penis kommer til at bøje midt i en penetration.


En høj prut - det er åbenbart mindre ubehageligt end den stille siver.


En af partnerne kommer til at lave en tissetår.


Når man bliver bedt om at hive telefonen frem og filme.


At blive kysset på fødderne.


Når en af parterne kommer til at bøvse.


Når ens partner kommer til at nyse, så der er snot ud over det hele.

Undersøgelsen afslørede også en række af de mest almindelige uheld under sex.

7 ting, vi troede om sex, da vi var yngre
7 ting, vi troede om sex, da vi var yngre

13 procent havde oplevet at få muskelkramper.
11 procent mente, at det værste uheld er, når samlejet kun varer et par minutter.
10 procent havde oplevet at komme til at vælte eller smadre genstande.
6 procent havde prøvet at falde ud af sengen eller ned fra sofaen.
6 procent havde prøvet, at penis kom til at bukke den forkerte vej.
5,5 procent havde oplevet at komme til at smadre sengen under sex.
4,5 procent havde oplevet at slå en ordentlig prut midt i det hele.

Over 1100 mænd mødte op ved hans bopæl: Nu sagsøger han populær dating-app
Over 1100 mænd mødte op ved hans bopæl: Nu sagsøger han populær dating-app

Uanset hvad, er sex sjovt, og vi håber, at undersøgelsens respondenter kan se tilbage på uheldene med nogenlunde oprejst pande og hele lemmer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx