Af - 14/10-15 19:56

Smagsløgene afslører: 5 tegn på at din ven er en sadistisk psykopatSmagsløgene afslører: 5 tegn på at din ven er en sadistisk psykopat

Kender du en, som er helt vild med sort kaffe? Så kan det være et tegn på psykopati. Se de andre madvarer, som psykopater elsker, her.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er de bitre madvarer, som er populære hos psykopater.

Kender du en, som altid går efter de syrlige bolcher i slikposen, og som konsekvent siger nej tak til mælk og sukker i kaffen?

Det kan være tegn på, at du har med en sadistisk psykopat at gøre, fastslår forskere fra universitetet i Innsbruck i Østrig.

Er din kæreste psykopat? Simpelt tjek kan give svaret
Er din kæreste psykopat? Simpelt tjek kan give svaret

Ved at studere 953 amerikanere fra alle samfundsklasser har de fastslået, at de mennesker, som scorede højest i en psykopat-test, også var mest tilbøjelige til at foretrække sur og syrlig mad frem for søde sager.

I galleriet over artiklen kan du se, hvilken mad der faldt i de psykopatiske testpersoners smag.

Ifølge undersøgelsens resultater er det især sadister, der foretrækker sure og syrlige spiser. I den anden ende af skalaen kunne forskerne konkludere, at folk med hang til søde sager er de mest omgængelige personer.

Mænd der tager mange selfies kan være psykopater
Mænd der tager mange selfies kan være psykopater

Testens resultat skal dog tages med et gran salt, da 953 testpersoner i lige lovlig i den lave ende, hvis resultatet skal kunne bruges generaliserende. Det er dog troværdigt nok til, at resultatet bliver offentliggjort i tidsskriftet Appetite.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx