29/11-17 15:33; Opdateret: 05/12-17 14:46

Piger med store numser er sundere og klogerePiger med store numser er sundere og klogere

Forskning viser, at kvinder med store numser har fordele når det kommer til sundhed og intelligens. Er du én af dem?

storybild

Præcisering 05-12/17: Tidligere fremgik det af denne artikel, at der var tale om ny forskning. Det er ikke tilfældet. Forskningens resultater gik viralt igen på de sociale medier, og det var anledningen til at skrive artiklen.Forskning viser, at kvinder med store numser har fordele når det kommer til sundhed og intelligens. Er du én af dem?

Det er efterhånden blevet et eftertragtet kropsideal at have en stor numse. Men nu viser forskning, der har lige nu igen går sin gang på de sociale medier, at der er flere fordele ved en ordentlig bagdel end bare udseendet. Forskere fra Oxford University har nemlig fundet ud af, at kvinder med større numser end gennemsnittet både er sundere og klogere.

Det skriver ABC News.

Undersøgelsen viser, at den bredere bagdel er medvirkende til et lavere kolesteroltal samt en bedre evne til at metabolisere sukker. Desuden viser studiet, at disse kvinder har lavere risiko for at få diabetes og hjerteproblemer.

LÆS OGSÅ: Russisk model: Min røv er flottere end Kim Kardashians

Kvinder med et stort bagparti kan også glæde sig ved, at de er klogere end gennemsnittet. Med de ekstra kilo på numsen har disse kvinder et stort indhold af omega-3 fedtstoffer - større end normalt, hvilket er med til at stimulere hjernens udvikling og dermed gøre kvinderne mere intelligente.

Fedtet omkring hofter og numse kaldes det subkutante fedt, og det er faktisk livsnødvendigt. Det er derfor okay med ekstra kilo lige netop på det kropsområde. Det er dog vigtigt at understrege, at disse fordele ikke gælder overvægtige kvinder. For meget fedt på resten af kroppen, vil altid være usundt.

via GIPHY

LÆS OGSÅ: Se billederne: Natasha vil have opereret sin numse større

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx