Af - 09/03-16 09:52; Opdateret: 09/03-16 11:25

6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex

Og de er videnskabeligt beviselige!

Bildstrecke im Grossformat »
Kvinder kan fornemme, om du gi'r den gas i forspillet, fordi du vil have en medalje, eller fordi du rent faktisk nyder at gøre det og vil have, at hun nyder det. Det skriver Cosmopolitan. Du kan ikke bare kysse hendes hals i tre minutter og tro, at så er den god. Der skal mere tid og mere kærlighed til, fortæller kvinderne på Cosmopolitan. DET BETYDER NOGET, skriver Lane Moore. Hvis du har behov for undervisning eller at Google det, så gør det. Det betyder noget, og hun vil takke dig, skriver hun. Du er ikke stum eller en afholden munk, så bare få lidt lyd ud. Det behøver ikke, at være full-blown råben, men et par små stønnende lyde eller tunge åndedræt hjælper, skriver hun. ... Også selvom de ikke er hendes vagina. Ideelt set skal du indkorporere så mange forskellige kropsdele under forspillet, så det ikke bare er de nedre dele. Prøv ikke at være alt for voldsom... I starten. Man skal ligesom arbejde sig op. Lad hendes krop langsomt mærke dine små berøringer, før den bliver taget videre. Ja, det er ofte nemmest at lade hende gøre det selv i skinny jeans og sarte blondetrøjer, men det kan føles godt for kvinder, bare at lægge sig tilbage og blive afklædt, skriver Lane Moore for Cosmopolitan. Nej... Bare nej. Stik ikke lige et par vågende øjne op for at se, om hun nu nyder det nok. Du venter ikke på resultater fra en graviditetstest, så lad være med at stirre på hende sådan, mens du prøver at tilfredsstille hende. Kys hende i stedet imens, skriver hun. Hvis hun har noget fancy, dyrt undertøj på, skal du helst ikke bare ignorere det. Hun har det nok på for din skyld, så prøv ikke bare at flå hendes dyre undertøj af og kast det væk med det samme.

EKSTRA: En liste over dos and don'ts hvad angår forspil.

EKSTRA: I galleriet finder du en liste over 'dos and don'ts' hvad angår forspil.

Sex er som leverpostej: Det er aldrig helt dårligt, men det kan nemt peppes op.

Når det gælder sex er det dog ikke hverken agurk eller rødbeder, der sætter prikken over i'et, men derimod sexlegetøj og kærlighedserklæringer.

Bustle.com har fundet seks simple tiltag, der giver dig bedre sex - og de er videnskabeligt beviselige.

Fingerflet og puttehøneri

Et studie publiceret i Archives of Sexual Behavior viser, at både mænd og kvinder havde en bedre oplevelse af sex, hvis der efter akten blev nusset.

Dristig med dildo og dykkermaske

Der var bred enighed om, at det "at prøve nye ting" var den bedste ingrediens til at vedligeholde et godt sexliv, da 38.747 par i alderen 18-65 blev spurgt.

LISTE: 11 ting du ikke skal gøre ved en kvindes bryster
LISTE: 11 ting du ikke skal gøre ved en kvindes bryster

LISTE: 17 ting du ikke skal gøre i sengen, mand!
LISTE: 17 ting du ikke skal gøre i sengen, mand!

Mere glidecreme til folket!

2.453 kvinder testede glidecreme, både når de legede med sig selv og med en partner, i en periode på fem uger. Egentlig gik forsøget ud på at teste forskellige former for glidecreme, men resultatet var klart: Typen af glidecreme var underordnet, for nydelsen var større end sex uden glidecreme - uanset slags.

På med pladerneEn undersøgelse foretaget på vegne af Sonos viser, at par, der hører musik sammen, har 67 procent sex sammenlignet med par, der overhovedet ikke hører musik. Parrene viste sig også at være bedre til at udtrykke deres kærlighed til hinanden.

LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob
LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob

LISTE: 8 ting du KUN kan relatere til, hvis du er en bitter type
LISTE: 8 ting du KUN kan relatere til, hvis du er en bitter type

"Jeg elsker dig"

Vær ikke nærig med kærlighedserklæringerne under sex. Et studie med 39.000 adspurgte personer, der havde været i forhold i mindst tre år, viste, at de, der var mest tilfredse med dere sexliv også var dem, der både sagde og modtog et "jeg elsker dig" under akten.

Tal om sex - på denne mådeNår du taler om sex med din partner, så fokusér på følgende ting: Bed om feedback, ros din partner for noget specifikt vedkommende gjorde i sengen og foreslå noget, du godt kunne tænke dig, at din partner gjorde i sengen. Det gør underværker, viser dette studie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx