Af - 12/05-16 15:26

Din toiletrulle sladrer om din personlighed, hvis du hænger den sådan herDin toiletrulle sladrer om din personlighed, hvis du hænger den sådan her

Særligt én type kan finde på at vende den om, når den hænger 'forkert.'

Bildstrecke im Grossformat »

En ny video samler en række undersøgelse om, hvordan den måde som du vender toiletrullen på badeværelset.

Og der er umiddelbart temmelig stor forskel på, hvordan man vender rullen. Også når det kommer til ens personlighed.

Det er et evigt dilemma, og i nogle familier og parforhold kan der være en decideret nervekrig om, hvordan man vender papirrullen på wc'et.

I toppen af artiklen kan du se, hvad danskerne mener om sagen. Der er for eksempel forskel på unge og gamle - ligesom der er forskel på København og Jylland.

Videoen forklarer, at de amerikanere, der foretrækker, at flappen på toiletpapiret vender væk fra væggen typisk stemmer på Demokraterne ved valg, som for eksempel tæller Barack Obama, samt Bill og Hillary Clinton. Fans af Donald Trump, George W. Bush og Richard Nixon vil dog hellere finde en toiletrulle, der har flappen ind mod væggen.

Når det kommer til ens personlighed, så sladrer toiletrullens orientering også om typiske personlighedstræk hos den, der sætter rullen holderen. Det mener psykologen dr. Gilda Carle, der i øvrigt har stået bag ved en større undersøgelse for et toiletpapirfirma.

Ifølge hende så er personer, der vender flappen væk fra væggen typisk indehavere af karaktertræk, der typisk involverer at tage styringen, være organiseret og have en tendens til at ville overgå sig selv hele tiden. Altså ambitiøse og dominerende personlighedstyper.

Hvis man vender rullen med den løse papirende ind imod væggen, så er man i følge psykologen tilbagelænet, til at stole på og på udkig efter klippefaste personlige relationer. På engelsk bliver der brugt betegnelsen 'submissive,' altså underdanig, om gruppen.

Er man til gengæld ligeglad, altså så længe, at rullen faktisk er at finde, når man skal bruge den, så mener Gilda Carle, at man formentlig har en tendens til at mindske konflikter, vægte fleksibilitet højt og være glad for at finde sig selv i nye typer at situationer.

Sjovt nok, så viser en stor undersøgelse, at det faktisk også er de dominerende typer, der hyppigst kan finde på at ændre rullens retning, hvis de benytter toilettet et sted, hvor den hænger forkert i deres øjne, nemlig med flappen ind af.

Se hele videoen om sjove fakta om toiletrullehængning nedenfor.

LÆS OGSÅ: Denne allergi kan du selv forebygge

LÆS OGSÅ: Så meget kan du spare ved at vælge discount

LÆS OGSÅ: Hanne er træt af muslimer med toiletpapir: Her er folks geniale svar til hende

LÆS OGSÅ: Fra toiletpapir til smølfe-CD'er: Lampeånd kan opfylde næsten alle ønsker

LÆS OGSÅ: Værsgo: 14 hverdagsting der irriterer os

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx