Af - 28/08-14 07:48

Ingen ved, hvad denne mystiske røde 'klat' er - gør du?Ingen ved, hvad denne mystiske røde 'klat' er - gør du?

En australsk kvinde har sat internettet i gang med den helt store efterforskning, efter hun stødte på et mærkværdigt væsen på en strand.

storybild

Ingen har rigtigt kunne påpege, hvad det er for en mærkværdig skabning, der i mandags skyllede op på en strand i Australien. (Billede: Twitter / @Debz73)

En mærkværdig rød skabning skyllede i mandags op på Sunshine Coast i Australien, og nu bliver der fra alle internettets afkroge stillet det samme spørgsmål: Hvad ER det?

Mysteriet om kæmpe 'havmonster' løst efter to år
Mysteriet om kæmpe 'havmonster' løst efter to år

Det mystiske væsen blev spottet af en lokal ved navn Debbie Higgs, der naturligvis straks tog et billede og lagde det op på Twitter.


- Den er lige skyllet op, og den er oval og gelé-agtig. Jeg undrer mig over, hvad det mon er, spørger hun.

Er det en alien? Mystisk 'skikkelse' spottet på månen
Er det en alien? Mystisk 'skikkelse' spottet på månen

‘Klatten’ er omtrent 25 centimeter lang, og hun beskriver den som ‘kold og ildelugtende’. Den har ingen øjne og ingen mund.


Omgående fik væsenet massiv opmærksomhed på Twitter, og mange er begyndte at spekulere over, hvad det mon er for en ‘fisk’. Nogle peger på, at det kan være en såkaldt Spansk Danser, men de lever primært i Det Indiske Ocean, påpeger andre.

Forskere gør mystisk fund i 300 år gammel statue
Forskere gør mystisk fund i 300 år gammel statue

Debbie Higgs samlede klatten op og tog den med sig hjem, hvor hun puttede den i saltvand. Hendes Twitter-feed er blevet bombarderet med forskellige bud på, hvad hun har fundet, men hidtil har der tilsyneladende ikke været nogen, der har ramt plet.

- Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre med den nu. Jeg tog den med hjem i tilfælde af, at den er ekstremt sjælden eller sådan noget, siger hun til Daily Mail Australia.

I så fald vil hun donere den til det lokale akvarium. Hvis der ikke er tale om noget specielt, ryger den tilbage i havet forsikrer hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx