Af - 06/07-16 21:20

Danske forskere: Det gør cola ved din penisDanske forskere: Det gør cola ved din penis

Vidste du det?

Bildstrecke im Grossformat »

Dansk forskning, der viser at cola-afhængige lider under en række bivirkninger, her i blandt rejsningsproblemer går viralt i udlandet.

Det skriver britiske Mirror.

Et overforbrug af cola kan gå give dårlige svømmere og blød tuttelut i et øjeblik, hvor man allerhelst skal bruge noget mere håndfast. Det viser forskning ifølge Mirror på baggrund af et seks år gammelt studie fra Københavns Universitet. Der åbenbart har fanget briternes interesse, og det forstår man godt, når man tænker over konklusionerne.

Mand ramt af lynet - blev reddet af sin penis
Mand ramt af lynet - blev reddet af sin penis

Mand klipper penis af konens chef og skyller den ud i WC
Mand klipper penis af konens chef og skyller den ud i WC

Forskernes resultater viser, at folk, der drikker omkring en liter af den brune boblende eliksir om dagen nedsætter antallet af sædceller med hele 30 procent og kan føre til rejsningsproblemer.

Resultaterne er lavet på baggrund af 2.554 unge danske mænd, og her viser forskernes konklusioner, at det gennemsnitlige antal af sædceller er på bare 35 millioner på milliliter sammenlignet med 56 millioner små svømmere hos de, der ikke drak mere end to halvlitersflasker om dagen.

27 spørgsmål som kvinder har om penisser
27 spørgsmål som kvinder har om penisser

Antallet falder stadig indenfor normalområdet, men cola-holikerne er i større fare for at blive ufrugtbare.

Koffeinindholdet i colaen er ikke synderen. I stedet mener forskerne, at det må være en anden ingrediens, der er skyld i en nedadhængende penis.

10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)
10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)

De danske forskere understreger, at rejsningsproblemer skyldes både fysiske og psykiske årsager, men at sodavand ser ud til at bidrage til problemerne.

Videnskabsfolkene spekulerer også i, at bugfedt kan være medvirkende til ringe begejstringsvillighed hos mænd, der drikker mere end en liter cola om dagen. Alt andet end lige, så er man i risikozonen for at have et større taljemål, når man hælder cola indenbords i de mængder.

LÆS OGSÅ: Derfor har en penis kløften for enden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx