Af - 14/02-16 08:50

Kakao og avokado? 8 lækre madvarer, der booster din sexlyst til ValentinesKakao og avokado? 8 lækre madvarer, der booster din sexlyst til Valentines

Valentine's er lig roser, romantik og chokolade. Og disse tre ting fører ofte til soveværelset.

Bildstrecke im Grossformat »
Durianfrugten er en meget fin frugt fra Asien, der har en meget stærk lugt, der gør den svær at spise første gang. Men hvis man vover sig ud i det, bliver man hurtigt belønnet. Frugten er nemlig fuld af aminosyren tryptophan, der ifølge Metro, skulle kunne øge din libido - dit sexdrive. Friske, sunde asparges fulde af energi, vitaminerne og smag. De skulle ifølge Metro være gode for især det kvindelige køn og sexlyst. Ifølge Metro skulle avokadoens kremede, lækre konsistens være godt for sexlysten og valentines-middagen! Der findes mange forskellige chilier i verden af forskellig styrke. For at øge sexlysten op til Valentine's kan man passende serverer mad med chilier. De øger nemlig blodcirkulationen, som får en i stødet. Ginseng er en rod, der giver liv. Den har, ifølge Metro, mange gode egenskaber, der skulle kunne holde dig vågen til en lang, sjov nat! Ja, desværre ikke den gode, gamle O'boy-kakao. Det skal være det rene kakaopulver, som indeholder stoffer, der gør dig gladere. Lav en lækker kop varm chokolade før aftensmaden. Det er romantisk, det er hyggeligt og det sætter stemningen! Vanilje går hånd i hånd med kakao, så man kan passende kombinere de to. Derudover dufter det godt og vaniljeblomsten er flot, dufter godt og er oplagt at strø udover sengen. Maca er en af de bedste madvarer til at balancere hormonerne. Og det er essentielt for en god aften, at man er ligevægtig. Og så gør den også gode ting for din libido - så er du advaret! Det kan eventuelt sniges ind i en dessert.

Valentine's rammer i morgen, søndag. Det er der mange par, der glæder sig til, for så skal der rigtig hygges. Der skal hygges med flotte blomster, med lækker chokolade, med god middag og med... Ja, hyggen rykkes nok ind i soveværelset.

Ekspert: På dette tidspunkt på døgnet er det bedst at have sex
Ekspert: På dette tidspunkt på døgnet er det bedst at have sex

Og hvis du gerne vil være sikker på, at det der herefter sker, skal blive en succes, kan du blande disse gode madvarer ind i middagen og herved øge din partners og din sexlyst.

Se alle madvarerne i galleriet i toppen.


Så mange unge danskere knalder på første date
Så mange unge danskere knalder på første date

H/T Metro.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Disse 10 dyre 'superfoods' har et meget sundere alternativ

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx